Boenders

10 jaar Bloemen & Emoties

Miranda Steentjes is gespecialiseerd in rouwbloemwerk

Bloemen zijn een uiting van liefde, zeker ook bij rouwgelegenheden. Ze vormen een laatste groet aan de overledene en bieden troost aan de nabestaanden. Bij Bloemen & Emoties, Miranda Steentjes, in Silvolde staat de klant centraal. Persoonlijke aandacht, daar is alles op gericht. De bloemstukken vertellen altijd iets over de overledene, dat maakt het bijzonder.  

Miranda Steentjes heeft zich gespecialiseerd in rouwbloemwerk en verzorgt rouwbloemstukken en decoraties voor uitvaarten. Het gaat om arrangementen voor rouw, en eventueel in geval van thuisopbaring, aankleding in huis. Miranda ging in 2010 van start met Bloemen & Emoties. Tien jaar later kan een positieve balans worden opgemaakt. Ze weet precies wat nabestaanden nodig hebben. “Bij dergelijke emotionele gebeurtenissen is vertrouwen heel belangrijk. Veel mensen kennen me of weten hoe ik het aanpak.” De grote betrokkenheid zie je terug in een passie voor haar vak, een persoonlijk advies en prachtige creaties die op maat worden gemaakt. Miranda is alle dagen van de week beschikbaar en bereikbaar en dat wordt zeer gewaardeerd.

Juiste keuzes bij het uitzoeken van rouwbloemwerk

Bloemen horen al eeuwenlang bij emoties en omgekeerd. Bij vrolijke, maar zeker ook bij verdrietige momenten. Als iemand is overleden, breekt een periode van rouw aan. Miranda Steentjes weet hoe ze daar mee om moet gaan. Ze komt aan huis om de afscheidsbloemen of rouwarrangementen door te nemen op hun eigen gekozen tijdstip. “In hun vertrouwde omgeving krijgen de nabestaanden alle tijd om de juiste keuzes te maken. Ik bespreek de wensen en kom ook zelf met ideeën. Het is vooral zaak om er iets eigens van de overledene in terug te zien. Het kan gaan om een klomp, een bepaalde bloem, een wandelstok, een hobby of een gevoel. Dat maakt het persoonlijk en herkenbaar.” Ook een tekst op maat voor het graflint of kaart, biedt meerwaarde. Miranda helpt daarbij. “Het is nooit standaard werk, een persoonlijk tintje maakt in alle gevallen het verschil.”

Na 10 jaar is onlangs de website vernieuwd: www.bloemenenemoties.nl hier staan allerlei voorbeelden van rouwbloemwerk. Ze dienen als uitgangspunt voor een bloemstuk op maat. Miranda is zeven dagen in de week van 9 tot 21 uur bereikbaar, u kunt haar bellen via: 06 51247324.

Prachtige bloemstukken vertellen een eigen verhaal

Contact

BLOEMEN & EMOTIES
Miranda Steentjes
Marktstraat 21 B
7064 AW Silvolde
T   06 51247324
E   bloemenenemoties@gmail.com
I    www.bloemenenemoties.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *