boetners

10 Jaor de Boetners in DRU Poppodium

Op 14 juli 2021 waren de Boetners jarig en werden ze alweer 10 jaar. Hoog tijd voor een grootse viering en daarom komt de band op 14 mei met een speciale jubileumshow naar het DRU Poppodium.

Het DRU Industriepark is er ondertussen aan gewend om de Boetners te verwelkomen in haar poppodium. Meestal met een albumpresentatie. Door de coronacrisis is dit allemaal iets anders verlopen en besloot de band om het nieuwe album zonder feestje uit te brengen. Balen! Wat in het vat zit, verzuurt niet.. maar begint wel te stinken! Daarom alsnog een knallend en groot feest op 14 mei. Verwacht een speciale en extra lange jubileum-setlijst, oude- en nieuwe nummers, speciale gasten en genoeg special effects om je nog weken te laten glimlachen.

Vier albums, Huntenpop, Zwarte Cross, het voorprogramma van Normaal voor 20.000 bezoekers en een ‘’zommer’’-hit op NPO Radio 2 zijn enkele wapenfeiten op het CV van de band. Daar wordt deze te gekke jubileumshow op 11 december aan toegevoegd. Dit mag je niet missen!

Informatie

Kaarten zijn verkrijgbaar op de website, telefonisch via 0315 – 200150 of in het DRU Inspiratiepunt/VVV op het DRU Industriepark.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *