275 jaar Ulftse Schutterijen: Jubileumdag op 6 november

Eindelijk is het dan zover dat de drie Ulftse Schutterijen, De Eendracht, Sint Hubertus en Sint Joris, hun jubileum kunnen vieren. Twee keer 100 jaar en één keer 75 jaar, samen 275 jaar Schuttersgilden in Ulft. 

Helaas hebben de Ulftse schutterijen het jubileum niet kunnen vieren met een compleet jaarprogramma zoals gepland was voor. Overgebleven is een feestdag op zaterdag 6 november op het Kennedyplein voor de hele Ulftse gemeenschap en eenieder die de schutterswereld een warm hart toedraagt.

Voor de jongeren is er een kindermiddag met o.a. De Jumbo Spektakel Show uit Didam en optredens van het JOU jeugdorkest en gratis ranja. De kindermiddag duurt van 14.00 tot 17.00 uur en wordt afgesloten door een optreden van de 3 schutterijen. 

‘s Avonds is er een optreden in de feesttent met de topformatie Cabrio. De tent is open vanaf 19.30 uur. Toegang is mogelijk met de dan geldende coronamaatregelen. De toegang is gratis maar: vol=vol!

Door de bereidwillige medewerking van veel sponsoren was de organisatie van het jubileumjaar mogelijk. Het wegvallen van het overgrote deel van dit programma maakt het mogelijk om alle activiteiten op 6 november gratis toegankelijk te maken. Daar zijn de drie Ulftse schutterijen de sponsoren heel dankbaar voor. 

Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/schuttersgildenulft

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *