Hotspots in de Achterhoek

3 Hotspots in de Achterhoek

Chocolaterie Puur Geluk

Chocolaterie Puur Geluk is al jaren de plek voor echte chocoladeliefhebbers. Onlangs verhuisd naar een compleet vernieuwde chocolaterie, waar op ambachtelijke wijze de lekkerste bonbons, chocolaatjes én chocoladespecialiteiten worden gemaakt. Van bonbons tot chocoladeletters, van kerstkrans tot gepersonaliseerde chocoladecadeaus. Alles met de hand gemaakt en bereid met duurzame Belgische chocolade. En dat proef je terug in elke hap!

Chocolaterie Puur Geluk
Boliestraat 24
7001 BC, Doetinchem
T: 0314- 360343
I: www.chocolateriepuurgeluk.nl

Eetcafé en Proeflokaal De Groes

Sinds jaar en dag zijn Eetcafé en Proeflokaal De Groes het bruisende middelpunt van Zelhem. Met een gevarieerde menukaart en bekwaam personeel zorgen zij dat elke gast optimaal kan genieten. Het knusse eetcafé is van ’s ochtends tot ’s avonds de ontmoetingsplek voor een hapje en een drankje. Voor koffie met gebak, lunch, diner of onbeperkt van kleine gerechtjes genieten, bent u altijd van harte welkom!

Eetcafé en Proeflokaal De Groes
Stationsstraat 2
7021 CK, Zelhem
T: 0314- 622044
I: www.degroes.nl

Fastfloor & Floortje

Op zoek naar het compleet plaatje op interieurgebied? Dan moet je bij Fastfloor en Floortje zijn! Je kunt er tegenwoordig terecht voor een volledig interieur. Van raamdecoratie tot wandafwerking, van meubels tot verlichting, van ontwerp tot afstyling… Fastfloor en zusje Floortje zorgen er samen voor dat je ontzorgd wordt van begin tot eind.

Fastfloor & Floortje
Doetinchem: Edisonstraat 107, 7006 RB
Terborg: Hoofdstraat 31, 7061 CG
I: www.fastfloor.nl
I: www.bijfloortje.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *