Hotspots Achterhoek

4 Hotspots in de Achterhoek

Een zwangerschapsbeeldje, een herinnering voor het leven

Je zwangerschap en/of de pasgeboren periode van jouw kleintje zijn twee van de meest bijzondere periodes in je leven. Om deze speciale tijd vast te leggen, naast de echo’s, kun je in de praktijk terecht voor een 3D scan van je zwangere lichaam of van jou met je pasgeboren kindje in de praktijk of op lokatie en zetten we dit om in een zwangerschapsbeeld.

Echopraktijk Puur
Hofstraat 18,
7121 DM, Aalten
T: 06-55 99 01 30
www.echopraktijkpuur.nl

Uitspanning ’t Peeske

Een heerlijke plek om te eten, borrelen en ontspannen, gelegen in schitterende natuur. Na een prachtige wandeling of fietstocht kunt u opwarmen met warme chocolademelk met gebak, of genieten van een welverdiende lunch of borrel. Ook voor een uitgebreid en sfeervol diner kunt u natuurlijk hier terecht. Met een kaart die regelmatig wisselt, worden ieder seizoen weer passende gerechten geserveerd.

Uitspanning ’t Peeske
Peeskesweg 12
7037 CH, Beek
T: 0316- 53 28 04
www.peeske.nl

Haarhuys by Linda

De kapsalon is sinds maart verhuisd naar het gezellige centrum van Lichtenvoorde. Ons team staat klaar om er voor te zorgen dat onze klanten tevreden de zaak verlaten. Bij ons staat haarkwaliteit hoog in het vaandel, we maken voor u graag advies op maat. Ons team kan wel versterking gebruiken. Interesse? Bel/app of kom langs om de mogelijkheden te bespreken!

Haarhuys by Linda
Molendijk 6-02
7131 DZ, Lichtenvoorde
T: 0544-39 72 59
www.haarhuysbylinda.nl

Chocolaterie Puur Geluk

Chocolaterie Puur Geluk is al jaren de plek voor echte chocoladeliefhebbers. Onlangs verhuisd naar een compleet vernieuwde chocolaterie, waar op ambachtelijke wijze de lekkerste bonbons, chocolaatjes én chocoladespecialiteiten worden gemaakt. Van bonbons tot chocoladeletters, van kerstkrans tot gepersonaliseerde chocoladesaus. Alles met de hand gemaakt en bereid met duurzame Belgische chocolade. En dat proef je terug in elke hap.

Chocolaterie Puur Geluk
Boliestraat 24
7001 BC, Doetinchem
T: 0314-36 03 43
www.chocolateriepuurgeluk.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *