holkenborg boomkamp

Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp

Dé specialist in houtskeletbouw woningen

Wij staan voor vakmanschap en modern bouwen’

Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp staat voor vakmanschap in combinatie met modern bouwen en is gespecialiseerd in houtskeletbouw. De onderneming van Ramon Holkenborg en Alex Boomkamp timmert al heel wat jaren succesvol aan de weg. De werkzaamheden worden uitgevoerd met een Achterhoekse mentaliteit: ze doen wat ze beloven en leveren vakwerk. “Het ambacht in huis”, zo luidt het motto.

Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp staat bekend als compleet en betrouwbaar. Een open communicatie met een eerlijk, gericht advies hoort daarbij. De onderneming beheerst alle disciplines, stelt de klant centraal en gaat met de tijd mee. Dat alles zie je terug in traditionele vaardigheden en een innovatieve aanpak zowel qua technieken als materialen.

HSB populair

Holkenborg Boomkamp geldt als dé specialist in houtskeletbouw woningen. De eigenaren Ramon en Alex waren jaren geleden pioniers op dit gebied en hebben er inmiddels al heel wat ervaring mee opgebouwd. Houtskeletbouw (HSB) is momenteel razend populair vanwege de grote voordelen in ontwerp en techniek. Het leidt tot een duurzaam, comfortabel en zeer energiezuinig huis. En dat is momenteel erg gewenst in het kader van de energietransitie. Daarnaast kan er snel en dus kostenbesparend worden gebouwd en is de woning flexibel indeelbaar. Maar ook de mooie moderne uitstraling, brandveiligheid en een prettig en gezond binnenklimaat maken deze vorm van bouwen zeer aantrekkelijk. Verder leent houtskeletbouw zich ook uitstekend om ecologisch te bouwen. Maar ook voor aan-, uit- of verbouw op het gebied van houtskeletbouw bent u bij Holkenborg Boomkamp aan het juiste adres.

In eigen huis

Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp werkt met passie en heeft alles in eigen huis. Dat wil zeggen de vakmensen, het benodigde materieel en een ruime werkplaats om een bouw volledig in eigen beheer voor te bereiden en te kunnen realiseren. De bouwkundige tekeningen worden omgezet in geavanceerde computertekeningen. Deze geven een nauwgezet overzicht van de woning, zodat in het voortraject fouten worden voorkomen. Ook de constructie-, daglicht- en ventilatieberekeningen worden in eigen huis uitgevoerd. Alle elementen worden in de eigen werkplaats op maat gemaakt en naar de bouwlocatie getransporteerd. Kortom, het team verzorgt het complete traject: van A tot Z. Van het uitgraven tot de oplevering. Het zorgt voor korte lijnen en een optimaal eindresultaat.

Kijk voor een indruk naar de productiefilm op de website www.holkenborgboomkamp.nl

Wilt u een nieuw huis bouwen met HSB of overweegt u een verbouwing? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie:

Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp

Magnoliastraat 22

7161 BW Neede

T    06 25035931 (Ramon Holkenborg)

T    06 19383783 (Alex Boomkamp)

E    info@holkenborgboomkamp.nl I     www.holkenborgboomkamp.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *