Aannemersbedrijf HolkenborgBoomkamp, dé specialist in houtskeletbouw

‘Duurzaamheid is onze standaard’

Duurzaam wonen krijgt steeds meer aandacht en navolging. Voor het Aannemersbedrijf HolkenborgBoomkamp gaat het om niets nieuws. De onderneming is er al tientallen jaren mee bezig en geldt als dé Achterhoekse specialist in houtskeletbouw. Duurzaamheid is de standaard bij HolkenborgBoomkamp.

Het aannemersbedrijf hecht grote waarde aan duurzaamheid in zowel het ontwerp als in de bouwwijze. In de ontwerpfase wordt hiervoor de basis gelegd. Niet alleen de keuze van materialen, maar ook de ligging, indeling en installaties bepalen tezamen de duurzaamheid van uw woning. Bij de keuze van materialen denkt Aannemersbedrijf HolkenborgBoomkamp veelal in natuurlijke producten (hout, cellulose enz.). Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Dat zorgt voor efficiënt bouwen met een persoonlijke aanpak. Prefab bouwen vanuit de eigen geautomatiseerde werkplaats met CNC machines en CADCAM tekenprogramma’s zorgen voor een optimale kwaliteit van uw HSB (houtskeletbouw) woning. Hier worden de HSB wanden, vloeren en daken, maar ook de kozijnen, trappen en deuren vervaardigd.

Voor de draagconstructie van de woningen wordt vaak eiken toegepast. Dit wordt verwerkt in gebintvormen en gaat eeuwen mee. Naast eiken wordt er gewerkt met FSC vurenhout. FSC hout komt uit gecontroleerde bossen die duurzaam groeien en na de kap weer worden aangeplant. Dit bevordert circulariteit. Want duurzaam bouwen is niet alleen het ontwikkelen van een woning die zo lang mogelijk kan voldoen aan de woonbehoefte. Het is vooral ook een bouwwijze die goed is voor mens en milieu. Het betekent verantwoord omgaan met energie en grondstoffen. De beproefde methode is zeker niet duurder dan traditioneel bouwen. Het kan zelfs goedkoper uitpakken.  

Het ambacht in huis

Aannemersbedrijf HolkenborgBoomkamp is een compleet Hout Skelet Bouwer die staat voor vakmanschap in combinatie met modern bouwen. De werkzaamheden zijn uitgevoerd met een Achterhoekse mentaliteit: we doen wat we beloven en leveren vakwerk. Of het nu gaat om authentieke gebinten of modern ontworpen villa’s. “Het ambacht in huis”, zo luidt het motto. De onderneming beheerst alle disciplines, van ontwerp tot realisatie en van grondwerk tot transport. Boven alles is de klant centraal gesteld en gaat de onderneming met de tijd mee. Dat alles zie je terug in traditionele vaardigheden en een innovatieve aanpak zowel qua technieken als materialen.

Kijk voor een indruk naar de productiefilm op de website www.holkenborgboomkamp.nl

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een nieuw huis bouwen met HSB of overweegt u een verbouwing? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Aannemersbedrijf HolkenborgBoomkamp
Magnoliastraat 22
7161 BW Neede
T    06 25035931 (Ramon Holkenborg)
T    06 19383783 (Alex Boomkamp)
E    info@holkenborgboomkamp.nl
I     www.holkenborgboomkamp.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je ook inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *