Irene Best matrassen

Achterhoeks bedrijf maakt de beste matrassen van Nederland

Decupré in Didam, landelijke specialist in slapen

Ben jij net als 60 procent van Nederland overdag vaak moe? Een goed matras doet wonderen. Fysiotherapeuten verspreid over het hele land – en ook in de Achterhoek – kunnen dit beamen. Die adviseren de matrassen van Decupré aan mensen die goed en gezond willen slapen

Bij Decupré hebben we jarenlange ervaring met matrassen. Samen komen we erachter welk matras het meest geschikt is voor u. Door het adviespanel in te vullen op onze website ontvangt u een persoonlijk en geheel vrijblijvend slaapadvies. Dit is voor de klanten van Decupré erg handig en het is bovendien een gratis service. Een goede nachtrust is voor iedereen haalbaar. Toch hebben veel mensen last van klachten tijdens of na het slapen. Vanuit het motto ‘slapen is leven’ zet Decupré zich al 17 jaar in om het beste slaapcomfort  voor iedereen toegankelijk te maken. En met succes. Inmiddels mogen wij ons marktleider in de ziekenhuizen noemen. Daar zijn we ontzettend trots op.

Belang van een gezonde nachtrust

Slecht slapen heeft heel veel negatieve gevolgen: diabetes, obesitas, depressie, prestatieverlies. De lijst is zelfs nog langer. Je slaapt ongeveer één-derde van je leven, en dus is het zaak om ook zo goed mogelijk te slapen. Een goed matras is essentieel, het heeft gewoon een heel groot effect op de gezondheid. En dat is precies wat Decupré bijzonder maakt, onder het mom van doe maar normaal dan doe je al gek genoeg, maken ze  kwalitatief hoogwaardige matrassen in de Achterhoek.

Door onze jarenlange ervaring in ziekenhuizen helpen wij met beter slapen

Irene Best is de directrice van Decupré, het familiebedrijf in Didam. Na aan de wieg te hebben gestaan van Tempur en M-Line besloot Irene om Decupré te starten vanuit een duidelijke overtuiging: het slaapcomfort kon nog veel beter. Decupré ontwikkelde gepatenteerde producten en werd daarmee marktleider in de ziekenhuizen. Sinds enkele jaren heeft het bedrijf ook een serie matrassen beschikbaar voor de mensen thuis. Deze matrassen worden gekenmerkt door het gebruik van zeer hoogwaardige materialen, hoog comfort en een perfecte ondersteuning. “Wij hebben deze keuze gemaakt omdat wij ook mensen buiten de zorginstellingen willen helpen om beter te slapen. Dit geldt voor iedereen. Maar ook voor mensen met klachten die vaak moeite hebben om een geschikt matras te vinden”, vertelt Irene. “Wanneer mensen het adviespaneel invullen op onze website, dan kunnen onze specialisten ze voorzien van een persoonlijk en geheel vrijblijvend advies.”

Welk matras past het beste bij uw lichaam? Vult binnen 2 minuten het adviespaneel in op www.decupre.com en ontvang vrijblijvend advies van de specialisten van de marktleider in de zorg.

Contact

Decupré

Bentemmerstraat 19A

6942 EZ Didam

T   0316 750441

E   info@decupre.com

I   www.decupre.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *