Badmintoncompetitie

Achterhoekse badmintoncompetitie van start

Een aantal regionale badmintonverenigingen waren de lange reizen in het kader van de bondscompetitie beu. BBS (Hengelo e.o.), Phido (Doetinchem), Rianto (Zutphen) en LBC ’72 (Lichtenvoorde) sloegen de handen ineen en zetten een eigen onderlinge competitie op: de Achterhoekse mannencompetitie.

Begonnen!

Vrijdag 8 september ging de competitie van start. 4 Van de 5 deelnemende teams poseerden voor een groepsfoto in de Hamalandhal in Lichtenvoorde. Daarbij mocht de Achterhoekse vlag natuurlijk niet ontbreken!

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. 
https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *