Royal Pas Reform

Achterhoekse roots, wereldwijd op de kaart: Royal Pas Reform 

Al ruim 100 jaar loopt Royal Pas Reform voorop in de ontwikkeling van slimme, geïntegreerde en duurzame broederijoplossingen voor de pluimvee-industrie. Het bedrijf is wereldwijd uitgegroeid tot één van de grootste producenten van kuikenbroedmachines.

“Toch kent in de buurt kent lang niet iedereen ons”, weet de 58-jarige Eric Stodel, waarna hij toegeeft: “En ik ook niet tot voor kort.” Op 1 januari 2023 werd Stodel, voormalig topman bij Neways Electronics, aangesteld als de nieuwe CEO. 

De Utrechtse Stodel is getrouwd, heeft drie kinderen en bekleedde de afgelopen twintig jaar een breed scala aan CEO- en COO-functies. Binnen de luchtvaart-, machinebouw-, elektronica-, consultancy- en softwaresector was hij actief in binnen- en buitenland. “Bij Pas Reform zit ik voor de long run.” 

104 jaar aan ontwikkeling verder

Stodel vindt het een prachtig, innovatief én onderscheidend bedrijf. Pas Reform levert aan broederijen die miljoenen (!) eieren per week uitbroeden tot kuikens. “Met ruim 150 professionals bedienen we klanten in meer dan 100 landen. ”

En dan te bedenken dat deze Zeddamse onderneming zich aanvankelijk alleen op Nederland richtte. “In 1919 startte de familie Pas met de bouw van petroleum gestookte broedmachines.” Generaties volgden, de zaak werd steeds professioneler. “In 1984 werd het familiebedrijf overgenomen door de familie Ten Cate en ondergebracht bij het beursgenoteerde Hydratec Industries.”

De verkoop- en serviceactiviteiten verlopen vanuit Zeddam, de VS en Brazilië. Daarnaast beschikt Pas Reform over eigen verkoopkantoren in Afrika, Azië, Europa, Midden-Oosten en Zuid-Amerika, en een uitgebreid netwerk van handelsagenten in meer dan 40 landen. 

Biologie en technologie in optimale balans

De broedsystemen zorgen voor kuikens van de beste kwaliteit. Je vindt de kip onder meer terug in het filetje bij Albert Heijn, als complete kip bij de slager en in je wrap van Kentucky Fried Chicken. 

Het hart van het bedrijf wordt gevormd door een eigen Academy, die in nauwe samenwerking met klanten en universiteiten onderzoek doet naar de impact van het broedproces op de embryonale ontwikkeling van het kuiken. Deze specialistische kennis wordt ingezet voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten en voor het ondersteunen van broedmeesters. “Onze mensen monitoren bijvoorbeeld het broedproces op afstand en checken of de temperatuur en luchtvochtigheid omhoog of omlaag moeten.” Zo zijn er broederijen op hoogte in Peru of in de kou in Siberië: het doel is altijd zoveel mogelijk gelijksoortige kuikens produceren. Op een zo duurzaam mogelijke manier.”

Kijk regelmatig op www.pasreform.com voor nieuwe vacatures of stageplaatsen bij Royal Pas Reform.

Royal Pas Reform

Voor meer informatie:
Bovendorpsstraat 11
7038 CH Zeddam
T: 0314-659111
E: info@pasreform.com
I: www.pasreform.com

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *