terras tips

Achterhoekse terras tips

Het is voorjaar! Met enige regelmaat hebben we al van een heerlijk zonnetje mogen genieten en de echte liefhebbers onder ons hebben wellicht ook al even op een terras gezeten. De Achterhoek is heel wat terrassen rijk! Van stijlvolle aankleding in een binnenstad tot lekker landelijk zitten in een buitengebied. We kennen heel wat van zulke bijzondere plekken in de regio. MIJN Magazine zet enkele fraaie terrassen in de regio voor jou op een rij.

’t Peeske

Uitspanning ‘t Peeske heeft veel te bieden. Geniet van een kop koffie of een wijntje op één van onze terrassen. Ook uitgebreid lunchen of culinair dineren is mogelijk. Onze koks presenteren elk kwartaal een nieuwe kaart.

Peeskesweg 12
7037 CH BEEK
Tel: 0316 – 53 28 04
W: www.peeske.nl


’t Klaphek

Ontdek het prachtige terras van ‘t Klaphek in Stokkum met een adembenemend uitzicht langs fiets- en wandelroutes. Geniet van heerlijke gerechten of een drankje. Ook geschikt voor
ruiters en mountainbikers

s-Heerenbergsweg 2
7039 CP Stokkum
Tel: 0314 – 66 12 28
W: www.klaphek.com

De Groes

Al sinds jaar en dag is Eetcafé de Groes het bruisende middelpunt van Zelhem. Met onze gevarieerde menukaart en bekwaam personeel zorgen wij er voor, dat elke gast van een optimale beleving van gastvrijheid kan genieten.

stationsstraat 2
7021 CK Zelhem
Tel: 0314 – 62 20 44
W: www.degroes.nl

De Gouden Karper

Geniet van het uitzicht op de pittoreske dorpskerk van Hummelo op het terras onder de eeuwenoude kastanjebomen of onder onze sfeervolle overdekte veranda! Wij ontvangen u graag!

Dorpsstraat 9
6999 AA Hummelo
Tel: 0314 – 38 12 14
W: www.degoudenkarperhummelo.nl

De Vos

De Vos eten & drinken in het hart van Westendorp. Kom aankomende zomer genieten van een heerlijk verblijf op ons zonnig en sfeervol terras. Diner, lunch of een toffe borrelmet vrienden.

Halseweg 2
Westendorp
Tel: 0315 – 29 84 10

Bronckhorster

In onze pub leggen we de focus op goede ingrediënten en uitgesproken smaken. Kom langs voor heerlijk pub food en culinaire maaltijden in combinatie met bieren van de Bronckhorster
Brewing Company

Bronckhorster Proeflokaal
J.F. Oltmanstraat 5
7221 NA Steenderen
0575 – 84 92 29
W: www.bronckhorster-proeflokaal.beer

De Leemputten

Kom voor een hapje en/of een drankje naar ons terras, met de voetjes in het zand of op het gras. Even ontspannen en alles vergeten… 100% genieten, zeker weten!

Zwolse-Veenweg 4A
7142 HT Groenlo
www.de-leemputten.nl

Krul

Krul Restaurant en Bar is de culinaire hotspot in het hart van Aalten. Voor een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle restaurant of bij goed weer een koffie, een glas wijn of een lekker cocktail op ons terras.

Markt 8
7121 CS Alten
Tel: 0543 – 21 61 31
W: www.restaurantkrul.nl

Groot Nibbelink

Het terras van Koffieboerderij Groot-Nibbelink, met speeltuin, ligt in het buitengebied van Varsseveld. Het terras is goed toegankelijk voor fietsen en wandelaars. Oplaadpunt voor uw elektrische fiets aanwezig.

Koffieboerderij “Groot Nibbelink”
Nibbelinklaan 12 Sinderen
Tel: 0315 -24 15 89

Hesselink

Op ons sfeervol terras kunt u genieten van koffie/thee/frisdrank, appelgebak, bier en wijn! Rondleiding kan dagelijks. Vanaf mei t/m sept. dagelijks wijnproeven, keuze uit 22 wijnen, van droog tot zoet.

Vredenseweg 168
Winterswijk
Tel: 06 – 41 37 02 87
W: www.wijngaard-hesselink.nl

Markant

Op ons gezellige terras is het in de lente & zomer goed vertoeven. Geniet van een lunch, diner of borrel of de vele diverse speciaalbieren en cocktails! Wij zijn van alle markten thuis.

Markt 3a
7131 DG Lichtenvoorde
Tel: 0544 – 37 52 18
W: www.markantlichtenvoorde.com

Oerkroeg Schiller

Naast de zalen, en het biercafé hebben we buiten een prachtig (tuin)terras in de diepe tuin, waar het heerlijk vertoeven is. Geniet van een heerlijk drankje, speciaalbier van tap en fles, of kom eten op het
terras!

Prinsenstraat 4 Aalten
Tel: 0543 – 47 22 30
www.oerkroegschiller.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *