Advertentie mogelijkheden

MIJN Magazine is een Achterhoeks blad dat maandelijks huis-aan-huis wordt verspreid. Dit medium is al jaren diep geworteld in de Achterhoek dat het inmiddels niet meer weg te denken is. Interviews met bekende en minder bekende Achterhoekers en spraakmakende rubrieken geven ons een geheel eigen identiteit waarmee het zowel jong en oud aan zich weet te binden. Voor velen is de herkenning reden waarom MIJN Magazine zo gewaardeerd wordt.

Graag informeren wij u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden die MIJN Magazine uw onderneming kan bieden. Vult u onderstaand formulier in en wij sturen u de informatie toe.

    Aanhef Ik ben geïnteresseerd in regio-editie: Editie Oost (Aalten, Winterswijk, Oost Gelre en Berkelland)Editie West (Doetinchem, Bronckhorst, Oude IJsselstreek en Montferland)Gehele oplage (editie Oost én West) Ik ben geïnteresseerd in advertentieformaat: 1/1 advertentiepagina1/2 advertentiepagina1/4 advertentiepagina1/8 advertentiepaginaAdvertorial / bedrijfspresentatieGeen voorkeurOnline op HelemaalAchterhoek.nl

    Alvast iets meer weten over onze regio’s, verschijningsdata en thema’s? Bekijk dan onze regiokaart!