Susan

Advocaat Susan du Plessis staat letselschadeslachtoffers bij

Mensen die letsel hebben opgelopen door bijvoorbeeld een verkeers- of bedrijfsongeval (en tal van andere soorten ongevallen) ondervinden daar vaak langdurig hinder van en herstellen kost tijd. Er komt zoveel op mensen af dat ze vaak door de bomen het bos niet meer zien. Susan du Plessis biedt soelaas. “Als je gezondheid is aangetast, maakt je dat kwetsbaar. Voor die mensen wil ik heel graag iets betekenen.”

In maart 2016 startte Susan met ruim 22 jaar ervaring op zak haar eigen advocatenkantoor in ’s-Heerenberg. Ze wijst slachtoffers van ongevallen of medische fouten de weg in het oerwoud van regels en wetten. Dat doet ze uiterst gedreven en op een zeer laagdrempelige,  persoonlijke en betrokken manier. “Ik sta mensen bij zoals ik zelf graag bijgestaan zou willen worden.”

Susan du plessis neemt het voortouw in deze zaken. “Ik maak me sterk om een redelijke schadevergoeding te krijgen. Ook bepaalde voorzieningen kunnen worden vergoed. Denk daarbij aan het inhuren van een huishoudelijke hulp of een tuinman. Wat veel mensen niet weten, is dat de wet bepaalt dat advocaatkosten een onderdeel zijn van de schade van het slachtoffer. Zodra de aansprakelijkheid is erkend, worden de advocaatkosten vergoed door de verzekeraar. Mijn inschakeling kost het slachtoffer dus niets.”

Ontzorgen

Tijdens het intakegesprek dat geheel vrijblijvend en kosteloos is, kan Susan du Plessis met haar jarenlange ervaring vaak al goed inschatten of de tegenpartij aansprakelijk is ja of nee. En of de rechter, als de verzekeraar daar onderuit probeert te komen, het slachtoffer in het gelijk zal stellen. “Ik aarzel niet om te procederen. Maar meestal is dat niet eens nodig.” Susan kan procederen omdat ze advocaat is. Alleen advocaten kunnen namelijk de stap naar de rechter zetten. Na het afronden van haar rechtenstudie in 1997 doorliep ze de advocatenopleiding en specialiseerde ze zich in de behandeling van letselschadezaken. Susan neemt ook regelmatig zaken over van andere belangenbehartigers. Mensen stappen naar haar over omdat ze ontevreden zijn over de kwaliteit en/of wijze van communiceren van de andere belangenbehartiger. Zij verricht een second opinion en brengt de zaken dan alsnog tot een goed einde. “Aan de overstap naar mij zijn ook geen kosten verbonden”.

Maatwerk

Mochten mensen een Rechtsbijstandverzekering hebben, dan hoeven ze daar geen gebruik van te maken. Ze mogen ook naar een advocaat. Susan du Plessis biedt maatwerk. “Slachtoffers zijn bij mij het absolute middelpunt en geen nummer. Ik luister naar hun verhaal en inventariseer hun behoeften. Ze kunnen zich richten op hun herstel omdat ze door mij ontzorgd worden.”

Meer informatie

Mocht u meer willen weten, bel dan gerust. Ik sta u graag te woord.

Mr. Susan du Plessis
T: 0314 843984
E info@duplessis-letstelschade.nl
I www.duplessis-letselschade.nl

Susan

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *