Alieke uit Hummelo

Alieke uit Hummelo klaar voor het voorjaar!

MIJN Magazine bestaat 25 jaar, maar dat geldt dus ook voor eén van onze oudste rubrieken; MIJN Metamorfose. Samen met kapsalon Hairemotion in Doetinchem wordt er al sinds het eerste nummer in 1998 nauw samengewerkt en zijn er bijna 300 kandidaten de revue gepasseerd!

Naam: Alieke Hilhorst
Leeftijd: 23 jaar
Woonplaats: Hummelo
In het dagelijks leven: redacteur
Hobby’s: Skeeleren en lezen
Waarom doe je mee aan de metamorfose: Ik was zoekende naar iets anders en dit was een mooie uitdaging!

Ons model van de maand mei is jong en dynamisch. Alieke wilde wel een kortere coupe, maar het moest wel vrouwelijk blijven. “Het haar van Alieke is fijn van structuur en erg stijl. Het is daarom ook gesneden in een boblijn, met een opgeknipte nekpartij zodat het haar er voller uitziet. Daarna hebben we een paar plukjes op haar voorhoofd laten vallen om een speels effect te krijgen” vertelt Ingrid van Hairemotion. Kijk hoe leuk dit is geworden en het past mooi in het totaal plaatje! “Als je het haar thuis gaat verzorgen, begin dan als eerste met een verzorgende shampoo van Goldwell. Daarna spray je het haar in met een aanzetspray, die ervoor zorgt dat je volume krijgt aan de aanzet. Ga het dan iets stijlen met de föhn en spray er een vleugje haarlak in” was het advies van Ingrid. Laat het voorjaar maar komen!

Fris

Nog voor de fotoshoot ging Alieke ook langs SeeYou@10 in Terborg voor een nieuwe set kleding. Ze kreeg advies van eigenaresse Esther en koos uiteindelijk een mooi fleurig broekpak van het merk Object. Deze heeft ze gecombineerd met een gestreept T-shirts, ook van het merk Object. Het eindresultaat is een kleurrijk, fris voorjaarsmodel!

Reactie

Ik was op zoek naar iets anders en heb gekregen wat ik wilde! Wauw. Dank voor deze metamorfose en jullie adviezen.

Bekijk de making-of van de metamorfose:

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
SeeYou@10: www.seeyou10.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer metamorfoses naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *