Verhagen Mondzorg

Alle mondzorgspecialisten onder één dak bij Verhagen Mondzorg!

Zorg onder één dak betekent dat we samen met jou kijken naar je totale mondgezondheid; mooi en functioneel. Voor deze zorg hoef je nergens anders naar toe. Elke leeftijd vraagt om specifieke zorg en begeleiding en daarom ben je bij Verhagen Mondzorg aan het juiste adres. Omdat we gespecialiseerd zijn in verschillende disciplines kunnen we je in elk traject van A tot Z begeleiden en je helpen aan het beste resultaat voor jouw mond.

Kindertandheelkunde

Voor zowel jong als oud is een goede mondgezondheid erg belangrijk! Het begint al in de wieg; advies over duimen of speengebruik en daarna bij het doorbreken van het eerste tandje. Dit is het moment dat er begonnen moet worden met tandenpoetsen. Omdat het juist op jonge leeftijd al belangrijk is dat de verzorging en controle van tanden goed is, adviseren wij om kinderen op tijd te laten beginnen met het bezoeken van de tandarts. In ieder geval voor het tweede levensjaar.

Al een aantal jaren werken wij volgens de methode Tandgaaf. Dit is een methode voor kinderen die gericht is op preventie: het voorkomen van problemen aan het gebit. Omdat elk gebit anders is zal de uitvoering voor elk kind anders zijn. Onze medewerkers doen dit niet alleen, zij krijgen hierbij hulp van onze leuke en lieve Dribbel, Magie de draak en Alligator. Ze zijn op elke praktijklocatie te vinden. Het programma is bedoeld voor kinderen van alle leeftijden, dus vanaf het eerste bezoek aan de tandarts tot het 18e levensjaar. De kosten van de behandelingen die uitgevoerd worden vallen onder de basisverzekering van de jeugdzorg.

Orthodontie

Bij orthodontie denk je misschien als eerste aan het rechtzetten van tanden en kiezen. Maar er is nog zoveel meer mogelijk met orthodontie! We kunnen er niet alleen een prachtige lach mee creëren, maar ook een gezondere en beter reinigbare situatie in jouw mond mee bereiken. Deze aanpak kan niet alleen efficiënter, maar soms ook duurzamer zijn. Door juist vanuit onze totaalbenadering naar jouw mond te kijken, kan een beugel in sommige gevallen verschillende problemen tegelijk oplossen. Hierdoor zijn bijvoorbeeld implantaten of een brug soms niet nodig: twee vliegen in één klap. Wij werken binnen onze praktijk met twee beugelsystemen; de Insignia bracketbeugel en de doorzichtige Spark aligner beugel. Zo kiezen we samen wat het beste bij jou past.

Winterswijk

Op dit moment is de verbouwing van onze praktijk in Winterswijk in volle gang. Wij hadden gehoopt jullie daar al te mogen ontvangen, maar helaas hebben ook wij te maken met vertragingen in de bouw. Wij hopen jullie maart 2022 aan de Beatrixpark 8 te Winterswijk te verwelkomen!

Iedereen wordt gelukkiger met een mooi en gezond gebit. Benieuwd wat Verhagen Mondzorg jou voor jou kunnen betekenen? Vraag dan op onze website een gratis en vrijblijvend online consult aan op www.volledigmondzorg.nl.

Heb jij een aanvullende tandartsverzekering voor 2021? Ben jij lang niet meer geweest? Wacht dan niet langer en maak dan nog voor dit jaar een afspraak bij Verhagen Mondzorg voor een tandartscontrole en een gebitsreiniging! Misschien kun je nog aanspraak maken op het laatste deel van jouw zorgvergoeding.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *