floormasters

Alles onder één dak bij Floormasters

Specialist in vloeren, wanden, raambekleding en binnenzonwering

Vloeren, wanden, raambekleding en binnenzonwering; bij Floormasters is alles onder één dak te vinden. Eigenaar Ben de Lorijn en medewerkster Fried Hermanns laten de klanten graag alle mogelijkheden zien in hun pand aan de Jukkertweg in Eibergen. Met ruim veertig jaar ervaring in de branche en een eigen team vakmensen staat Floormasters garant voor een betrokken aanpak waarbij klanttevredenheid centraal staat.

Een pvc-vloer is een grote trend en niet zonder reden. Deze vloeren zijn namelijk geschikt voor alle ruimtes in het huis. Daarnaast is pvc hét materiaal om vloerverwarming onder te plaatsen. We gaan toe naar een gasloze samenleving en verwarming kan dan alleen met vloerverwarming. Pvc-vloeren zijn de toekomst en er is dan ook veel vraag naar. “Onze klanten, zowel bedrijven als particulieren, kunnen kiezen uit een groot aantal kleuren en dessins. Ook varianten die voor particulieren normaal niet beschikbaar zijn omdat wij ook veel projectinrichtingen doen”, vertelt De Lorijn. Floormasters verzorgt vervolgens de complete voorbereiding, dus inclusief ondervloer, tot en met de volledige afwerking. Uiteraard kan de klant ook terecht voor aanschaf en onderhoud van verschillende parketvloeren, marmoleum en linoleum. “Deze twee laatste producten zijn echte natuurproducten, leverbaar in alle mogelijke kleuren en kunnen in principe in elke ruimte gelegd worden.”

Betonciré

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor betonciré op wanden én vloeren. “Een heel mooi product met een hele natuurlijke uitstraling. Onze medewerkers zijn zeer bedreven in het aanbrengen van betonciré. Dit product kan in verschillende kleuren gemengd worden”, zegt Fried Hermanns. Zij is bij Floormasters dé specialist op het gebied van styling en adviseert de klanten graag over het kleurgebruik in huis. “Ik ga daarin graag een stapje verder om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Met kleur kun je zoveel sfeer creëren in een ruimte, dat wil ik de klant ook laten zien.”

Parketvloeren

Hiervoor verzorgt Floormasters het onderhoud; schuren en vervolgens het afwerken van uw vloer met olie-lak of was. Uw vloer is weer als nieuw, voor vele jaren woongenot.

Gordijnen en binnenzonwering

Naast vloeren en wanden verzorgt Floormasters ook raambekleding en binnenzonwering in alle mogelijke vormen. Nieuw is de bijzondere collectie gordijnen van ontwerper Mart Visser. “Dit zijn hele mooie eigentijdse stoffen in natuurlijke kleuren. We komen uiteraard altijd zelf alles inmeten en als de klant dat wil, komen we graag thuis voor advies”, licht De Lorijn toe.

Meer info

Meer weten of benieuwd naar de collecties van Floormasters? Met ingang van september zijn de openingstijden van de showroom verruimd. Klanten zijn op donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 van harte welkom aan de Jukkertweg 10B in Eibergen.

Liever een andere dag of in de avonduren? Dat kan ook, maak daarvoor een afspraak via 0545-217 700.

Floormasters BV

Jukkertweg 10B
7151 HS Eibergen

T    0545-217700

E    info@floor-masters.nl

I      www.floor-masters.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *