schildersbedrijf Bevabro

Allround schildersbedrijf Bevabro is klaar voor de toekomst

Bij Bevabro bent u aan het goede adres voor schilder-, behang- en glaswerk. Daarnaast voorziet het allround schildersbedrijf in Zieuwent de doe-het-zelver van professioneel advies en alle benodigde materialen. Jos en Tineke Beening runnen het bedrijf sinds de jaren ‘90 en worden inmiddels versterkt door schoonzoon Lloyd Boerboom die acht jaar geleden mede-eigenaar werd. Samen zijn ze klaar voor de toekomst.

Allround schildersbedrijf
Het leveren van kwaliteit staat bij Bevabro hoog in het vaandel. “Of het nu gaat om een grote of een kleine opdracht, onze schilders leveren maatwerk en zorgen voor een prachtig eindresultaat,” vertelt Tineke. Alles is mogelijk bij Bevabro: van traditionele tot moderne schildertechnieken van binnen- tot buitenwerk, het plaatsen van glas en het aanbrengen van glasweefsel of behang. Zowel bedrijven als particulieren kunnen terecht bij het schildersbedrijf.

Ook voor de doe-het-zelver
Ook de doe-het-zelver kan terecht bij Bevabro. Voor alle schilderwerkzaamheden hebben zij de juiste materialen in huis. In de winkel aan de Dorpsstraat in Zieuwent wordt elke dag gewerkt met verschillende kleuren, designs, trends en combinaties. Met de mengmachine wordt elke gewenste kleur verf gemaakt.
Daarnaast is ook het advies belangrijk. “Dat is ons vak,” vertelt Tineke. “We geven altijd een professioneel advies. Dat doen we in de winkel, maar wanneer dat nodig is komen we ook naar de klant toe.” De winkel is voornamelijk in de ochtend geopend. “Maar via telefoon, app of mail is er ook veel mogelijk,” vult Tineke aan.

Klaar voor de toekomst
Jos en Tineke werken hard aan een goede toekomst voor het allround schildersbedrijf. Ze
zetten mooie stappen in die richting en zorgen ervoor dat het bedrijf verder kan, ook wanneer het moment daar is dat zij minder gaan werken. Zover is het nog niet, maar een opvolger voor het schildersbedrijf is al wel gevonden. In 2010 startte Lloyd met de schildersopleiding. “Door de jaren heen zijn er veel veranderingen en vernieuwingen geweest wat betreft verfproducten en schildertechnieken. Het is goed om hiervan op de hoogte te zijn. Ik vind het belangrijk dat ik bij het adviseren van de klant weet waar ik over praat,” aldus Lloyd.

Met het oog op de toekomst heeft het schildersbedrijf sinds afgelopen september een hoogwerker. De volledig elektrische spinhoogwerker, aangedreven op lithium accu’s, zorgt ervoor dat het een stuk aangenamer en efficiënter is om in de hoogte te werken. “We merken nu al dat de hoogwerker voor meer veiligheid en daardoor meer werkplezier zorgt. En dat is fijn! Het zou mooi zijn om een bepaalde aantrekkingskracht te creëren, want we zijn een groeiend bedrijf en op zoek naar versterking.”

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *