Alpha

‘’Alpha opent deuren ’’

Alpha Deuren International opent een wereld aan mogelijkheden op het gebied van industriële sectionaaldeuren. Alpha denkt niet in deuren maar in oplossingen. Deze maand ging ik in gesprek met Nils Vriezen, HR Manager bij Alpha Deuren. Hi Nils, nog gefeliciteerd met jullie prijs van ‘’Beste stand van de Talententuin 2023’’. Jullie eerste keer mee doen aan de Talententuin en meteen een prijs in de wacht gesleept! Super leuk. Fijn dat je even tijd hebt gemaakt voor ons.

Kun je ons wat meer vertellen over Alpha Deuren?

Alpha Deuren is in 1995 gestart met de productie van hoogwaardige sectionaaldeuren voor industrie en woningbouw voor de handel in Europa. Door een klantgerichte en bovenal pragmatische houding is het bedrijf in relatief korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig productiebedrijf met hightech productiefaciliteiten op een oppervlakte van meer dan 10 voetbalvelden. Elke dag vinden meer dan 300 medewerkers hun weg naar Didam.

Dit jaar deed Alpha Deuren voor het eerst mee met de Talententuin, wat is de reden dat jullie dit jaar besloten om mee te doen?

Door mijn komst als nieuwe HR manager is er meer aandacht gekomen binnen de organisatie voor de Employer Branding. Een belangrijk onderdeel hiervan is het aanknopen van contacten met scholen, studenten en starters op de arbeidsmarkt. Dan is de Talententuin natuurlijk het ideale podium om je te presenteren aan deze doelgroepen. Ik was met mijn vorige werkgever vanaf de 1e editie aanwezig op de Talententuin en heb in die jaren het evenement zien groeien en diverse succesverhalen hier aan over gehouden. Ondanks die groei is het echter nog altijd een heel laagdrempelig evenement gebleven, en dat is een kernwaarde die nauw aansluit bij de kernwaarden van het Alpha DNA.

Wat doet Alpha Deuren om talent te binden en boeien?

Door de grootte van Alpha is het in al die jaren altijd mogelijk geweest om doorgroeimogelijkheden te bieden aan medewerkers die zich verder willen ontwikkelen. Eigenlijk is het sinds ik de functie van HR manager bekleedt dat er actief contact gezocht wordt met scholen en studenten om nieuwe talenten te vinden. Dat is echt een belangrijk aandachtspunt voor de komende jaren bij Alpha, want er zijn kansen en uitdagingen genoeg binnen Alpha!

Wat maakt Alpha Deuren zo leuk als organisatie om voor te werken?

Onze instelling zorgt ervoor dat iedereen zijn schouders eronder zet, waarbij humor niet ontbreekt. We hebben aandacht voor elkaar waardoor jij groeit als persoon en Alpha groeit als bedrijf. Onderscheidend hierin is het Alpha DNA. Dat staat voor Ambitie, Laagdrempelig, Pragmatisch, Humor en Aandacht voor elkaar. Het Alpha DNA is uniek. Het is de cultuur van Alpha, die je nergens anders zult tegenkomen. Het verbindt en zorgt voor passie binnen ons bedrijf. Het vormt het kloppende hart van wie we zijn en wat we doen.

___________________________________________________________________

MIJN Achterhoek werkt

Achterhoek Werkt, dat zijn wij. Trotse Achterhoekers die samen zoveel mogelijk naar de buitenwereld willen overdragen wat voor een mooie werkomgeving de Achterhoek heeft. Benieuwd naar deze matches, projecten en evenementen? Goed om te horen! Klik dan op de volgende link: https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijn-magazine/mijn-achterhoek-werkt/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *