Gluren bij de buren Doetinchem

Amateurkunstfestival Gluren bij de Buren Doetinchem

Extra hard op zoek naar acts, aanmeldingen nog twee weken geopend 

Podiumkunstenaars en gastvrije hosts kunnen zich nog tot en met zondag 14 mei aanmelden voor amateurkunstfestival Gluren bij de Buren in Doetinchem, landelijk zijn er al 717 acts en 729 locaties aangemeld en de organisatie hoopt deze getallen in de laatste twee weken niet alleen te verhogen, maar ook recht te trekken. Ook in Doetinchem zijn er meer locaties dan acts aangemeld, en de organisatie zoekt daarom extra hard naar amateurkunstenaars om elk buitenpodium te vullen. 

Alle deelnemende acts treden drie keer een half uur op tussen 13:00 en 18:00, elke keer voor nieuw publiek. Of het nu gaat om eigen werk of covers, theater, dans of cabaret, iedereen krijgt een plekje tijdens Gluren bij de Buren. Het formaat van de act maakt niet uit, Gluren bij de Buren vindt een geschikt podium voor akoestische singer-songwriters tot twintig koppige koren. 

Ervaring

‘’Veel (oud)-deelnemers geven aan dat het festival een mooie plek is om podiumervaring op te doen. Daarnaast is het natuurlijk gewoon een supergezellig festival waar je altijd bij bijzondere en verassende podia terecht komt!’’ zegt programmamaker Wies Knipping.

Hosts kunnen zich ook nog twee weken aanmelden, het maakt niet uit hoe groot of klein de tuin is, van Franse balkonnetjes tot historische hofjes kunnen meedoen. 

Aanmelden kan tot en met zondag 14 mei via de website glurenbijdeburen.nl

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt ook georganiseerd in samenwerking met WerkRaat.

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je ook inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers, ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *