Amazing Facilitaire Dienstverlening B.V.

Amazing Facilitaire Dienstverlening B.V. levert kwaliteit en maatwerk

‘One team, one mission.’ De slogan van Amazing Facilitaire Dienstverlening B.V. spreekt boekdelen. Het schoonmaakbedrijf in Eibergen beschikt over een enthousiast team van betrokken medewerkers. “Ik ben trots op wat we samen bereikt hebben”, vertelt eigenaar Marcia Klein-Haneveld. Haar onderneming bestaat ruim elf jaar en heeft in die periode een gestage groei doorgemaakt.

‘Make today Amazing’, staat er op een bordje op het kantoor van Marcia Klein-Haneveld. “De tekst is heel toepasselijk”, legt ze uit. “We willen iedere dag het verschil maken. Dat gebeurt door goed werk te leveren en klanten te ontzorgen, dat wordt enorm gewaardeerd. Dan hebben ze er zelf geen omkijken naar en kunnen ze zich focussen op hun eigen onderneming.”

Klant koning

Met kwaliteit en maatwerk timmert Amazing Facilitaire Dienstverlening aan de weg. Ook het meedenken is een sterk punt. “We gaan heel gedegen te werk. De klant is echt koning. Noem ons maar de BMW onder de schoonmaakbedrijven.” De aanpak legt het bedrijf geen windeieren. Het aantal opdrachtgevers werd flink uitgebreid. “Elf jaar geleden ben ik in mijn eentje met niks begonnen, nu werken er ruim zestig mensen bij Amazing. Er staat een stabiele en gezonde organisatie, de continuïteit is gewaarborgd. Dat geeft een erg goed gevoel.” Het team werd onlangs uitgebreid met een bedrijfsleider en twee objectleiders. Vanwege de groei kan het bedrijf nog nieuw personeel gebruiken. Er is plek voor gedreven schoonmakers en voorwerkers.

Dienstverlening

Amazing Facilitaire Dienstverlening is op een breed terrein actief. De dagelijkse schoonmaak van onder andere kantoren, productiehallen, kinderdagverblijven en vakantieparken is er in vertrouwde handen. Industrieel reinigen geldt als een specialisatie. Maar ook glasbewassing, vloeronderhoud, dakgootreiniging en rolluikreiniging behoren tot het takenpakket. Daarnaast beschikt het bedrijf over een eigen was- en strijkservice en is het aangesloten bij een stoomservice. Met deze professionele wasserette wordt de zakelijke en particuliere markt bediend. Per juli wordt de dienstverlening uitgebreid, er is geïnvesteerd in een hogedruk/stoomunit. Daarmee gaat Amazing onkruid op bijvoorbeeld parkeerplaatsen en graffiti te lijf zonder chemie te gebruiken. “Daar is behoefte aan”, benadrukt Marcia. “We houden innovaties goed in de gaten, zoals producten die minder milieubelastend zijn. Daarnaast zijn er stappen gezet om te digitaliseren om zo onze effectiviteit verder te vergroten. Kortom, we zijn klaar voor de toekomst.” 

Contact

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met:

Amazing Facilitaire Dienstverlening B.V.
Mors 14
7151 MX Eibergen
T: 085 0656830
E:   info@amazingfd.nl
I:    www.amazingfd.nl

___________________________________________________________________
Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *