Amber gaat voor de krul kniptechniek!

Amber gaat voor de krul kniptechniek!

Naam: Amber
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: Doetinchem
In het dagelijks leven: Schoonheidsspecialiste, manicure en medisch pedicure
Gezamenlijke hobby’s: Sporten/fitness en de natuur in

Ons model van de maand mei is een jonge dame met lang golvend haar. Amber wilde graag meer krullen en hoorde dat Hairemotion deze knipbehandeling perfect uitvoeren door middel van een speciale techniek van Bryan MCLean.

METAMORFOSE:

Het haar van Amber werd afgedeeld in vakken en plukje voor plukje geknipt in een speciale vorm, zodat er een mooie en volle krul wordt gecreëerd. Na het knippen heeft Ingrid een CurlUp Wave Foam gebruikt om de krullen nog extra te stimuleren. Daarna is het gedroogd met de diffuser en afgewerkt met een control creme voor krullen van het merk KMS. Mooi stoer geheel toch? Heeft u ook haar, waar wel iets meer beweging in mag? Ga gerust langs bij Hairemotion voor vrijblijvend advies.

KLEDING:

Na deze metamorfose was het tijd voor een styling en bijbehorende fotoshoot. Amber ging allereerst langs bij de Dames van 0314. Ze draagt een Musthave blazer van mbyM (€ 139,95). Deze wordt gecombineerd met een top in een mooie kobaltblauwe kleur van Studio Anneloes (€ 79,95). Om de outfit af te maken draagt Amber de basic flair broek van Studio Anneloes (€ 129,95). Deze basic is altijd goed om in de kast te hebben liggen en kan je combineren met alles.

Reactie na de metamorfose:

Super blij met mijn krullen. Ik was het haar, volg het advies op wat Ingrid mij gaf over de krullenproducten van KMS en…. fohnen maar! Ben super blij met alles, bedankt allemaal.

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
Dames van 0314: www.0314mode.nl
Schuurman Schoenen: www.schuurman-schoenen.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de cVoor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer metamorfoses naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *