Billy Joël

Laat je meeslepen door de muziek van Joris Linssen, Billy Joël, Storioni Trio, Phion en Amphion Open

Ben je toe aan een flinke energieboost? Kom de komende weken genieten van heerlijke muzikale avonden met fantastische live muziek bij Amphion! Laat je meeslepen door muziek van Joris Linssen, Billy Joël,  Storioni Trio,  Phion en Amphion Open.

8 februari
Phion, orkest van Gelderland & Overijssel
Klarinetconcert Saariaho en Dvořák Achtste            

Hedendaags en romantisch concert mét inleiding. Geniet van een enerverend concert waarin klarinettist Annelien Van Wauwe en Phion met Saariaho’s Klarinetconcert en de Achtste van Dvořák de zintuigen op scherp zetten.
20:00 uur, Rabobankzaal

10 februari
Joris Linssen & Caramba
Dichterbij

Aavondvullende voorstelling van de Nederlandstalige band rond zanger/tv-presentator Joris Linssen is een theaterconcert vol mooie muziek, ontroerende teksten en heel veel energie en lol.
20:00 uur, Rabobankzaal

11 februari
The Billy Joel Experience
Alexander Broussard en 003

Hoewel Billy Joel (69) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar de wervelende ode: The Billy Joel Experience, uitgevoerd door Alexander & 003
20:00 uur, Rabobankzaal

15 februari
Amphion Open
Voorronde 1

Amphion Open is dé talentenjacht van Doetinchem en omgeving waar nieuw en creatief talent ontdekt wordt. Van singer-songwriter tot stand-upper en van goochelaar tot rockband: laat je verrassen door aanstormend talent!
20:00 uur, Seesing Flex Zaal

1 maart
Clara & Robert Schumann
Storioni Trio, Thom Hoffman & Saskia Temmink
VOORPREMIÈRE – Topacteurs Saskia Temmink en Thom Hoffman vertellen samen met het fenomenale Storioni Trio het verhaal van het opmerkelijkste liefdespaar uit de geschiedenis van de klassieke muziek: Clara en Robert Schumann. Kijktip: zondag 27 februari a.s. te gast bij Podium Witteman (NPO 2, 18:15 uur).

Kijk voor informatie en tickets op amphion.nl/theater.

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *