Amphion presenteert nieuw theaterprogramma

Amphion presenteert nieuw theaterprogramma

De brochure met het nieuwe theaterprogramma 2022/2023 van Amphion is uit! Kom dit seizoen weer volop genieten van een zorgvuldig samengesteld programma met cabaret, dans, toneel, musical, show en vele (tribute)concerten. Tickets voor de voorstellingen zijn nu verkrijgbaar*. Lastig om een keuze te maken? Theaterdirecteur Charles Droste tipt zijn vijf favorieten.
*De reguliere ticketverkoop start maandag 29 augustus om 10.00 uur

Släpstick – The Roaring Twenties (reprise)

De vijf mannen van Släpstick sieren dit jaar niet alleen de cover van de theaterbrochure, maar ze komen ook terug met hun met vijf sterren bekroonde jubileumshow The Roaring Twenties. Droste: “Afgelopen seizoen maakten ze enorme indruk op ons publiek met deze voorstelling, de combinatie van muzikaliteit en hilariteit van deze groep is ongekend. We zijn dus heel blij dat ze dit seizoen opnieuw naar Doetinchem willen komen; samen met Ashton Brothers en Percossa behoren zij tot het Nederlandse muzikale topamusement.”
do 27 okt 20.00 uur

The Prom

Broadway’s hit musical The Prom verovert Nederland! Het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Met hoofdrollen voor onder meer Pia Douwes, Joke de Kruijf, Dennis Willekens en Barry Beijer. Droste “De voorstelling heeft zich op Broadway al bewezen, dus ik ben heel blij met een Nederlandstalige versie van dit muzikale feest. Inmiddels zijn de repetities in volle gang en het belooft echt een spektakel te worden. Ik verheug me er enorm op om deze voorstelling aan het Achterhoekse publiek te laten zien.” Meer weten over het verhaal? Kom alvast in de stemming met de Netflix-verfilming met o.a. Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.
vr 11 & za 12 nov 20.00 uur, zo 13 nov 15.00 uur

Wolfgang, het Wonderjong (8+)

Wolfgang is een sprankelende en muzikale familievoorstelling over Wolfgang Amadeus Mozart en zijn leven als kindster én recalcitrante puber. Een grootse muziektheaterproductie met originele liedjes van Theo Nijland, gebaseerd op Mozarts muziek. “Mijn verwachtingen van deze voorstelling zijn hooggespannen. De voorstellingen van vakman Pieter Kramer (regisseur red.) hebben altijd een prachtige balans tussen humor en ontroering en worden enorm goed ontvangen door het publiek”, vertelt Droste. De familievoorstellingen van Kramer (waaronder De gelaarsde poes, Hamlet en Lang & Gelukkig) zijn inmiddels een gekoesterde traditie in theaterland. Ook is hij bekend als regisseur van tv- en filmproducties als Theo & Thea, Ellis in Glamourland en Ja Zuster Nee Zuster.  
wo 8 mrt 19.00 uur

The Francis and Dominic Show

Wat krijg je als de populairste en meest hilarische sopraan combineert met de charmantste en grappigste Britse contrabassist? Een vermakelijke muzikale show vol glitter en glamour. Dit tweetal weet klassieke muziek als geen ander toegankelijk te maken voor groot publiek. Droste: “Francis en Dominic maken zo’n prachtige combinatie van persoonlijke verhalen, humor en liedjes dat het voor iedereen toegankelijk is. En als je eenmaal kennis hebt gemaakt met deze muziekgenres, is de stap naar de meer klassieke concerten en opera’s nog maar klein.”
zo 26 mrt 14.00 uur

Introdans

“En voor het laatste vrije plekje in de top 5 benoem ik graag een gezelschap in plaats van een specifieke voorstelling. Introdans is al sinds jaar en dag hofleverancier van zulke bijzondere en hoogwaardige dansvoorstellingen dat ze in dit lijstje niet mogen ontbreken”, stelt Droste. Het dansgezelschap uit Arnhem komt dit seizoen met drie voorstellingen naar Amphion: Aqua, Bach en End of Season. “De dansers en choreografen van Introdans weten mij en het publiek altijd enorm te verrassen. Met hun choreografieën en muziekkeuzes, maar ook de ruimte die zij weten te creëren voor zowel (jong) talent als bewezen ‘veteranen’ overtuigen ze me steeds opnieuw.” 
Aqua                     wo 28 sept 20.00 uur
Bach                     wo 22 mrt 20.00 uur
End of Season   wo 28 jun 20.00 uur

Theaterbrochure
Heb je geen brochure met het theaterprogramma thuis op de mat ontvangen? Haal dan een gratis exemplaar op bij één van de locaties van Amphion. Kijk voor de adressen, het volledige programma, recensies, trailers en het bestellen van tickets op amphion.nl/theater.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *