Angela’s wereld – Deze euforie had hij plat getrapt!

Als een kind van 8 jaar, wachtend op de eerste gaatjes in de oren sta ik bij de industriespuiter!  Ik wilde alleen nog maar pronken tijdens de rit met onze, vers van de spuiter, diepzwarte trailer richting de werkplaats. Met een BIG-SMILE  geef ik Corné een seintje dat ik de hele weg vóór hem blijf rijden en geef gas. Zodoende had ik alleen nog maar oog voor de trailer die ik vervolgens in volle glorie de hoek zie omdraaien. Ik was opgelucht en trots na al die dagelijkse schuur-uurtjes! Elke cm hebben we 3 x gezien en dit was het prachtige resultaat! Loon na hard werken, voor velen een bekende uitspraak. Ik draai de eerste rotonde af en in mijn veronderstelling zit Corné direct achter mij, maar op dat moment word mijn euforie in één klap weggeslagen door een langdurige een loeiharde claxon van een witte Volvo met een man achter het stuur. Aan zijn wilde handgebaren te zien wilde hij mij in stukjes hakken en in zijn voortuin begraven.

In zijn ogen reed ik te langzaam. Mijn ogen verdwijnen naar de snelheidsmeter en met 81 km per uur zat ik keurig met de snelheid. Hij duikt bij de eerste afslag de B-weg op en rijdt naast mij richting de Radstake en onze blikken kruisen opnieuw als hij achter een langzaam rijdende trekker blijft kleven. Ik krijg opnieuw een middelvinger! Ik laat het los en haal mijn schouders op als ik zie dat hij opnieuw achter mij aansluit tijdens het invoegen op de N-weg. Karma is a bitch!

Bij aankomst was ik verontwaardigd over de agressieve houding van deze medeweggebruiker. Voor het gemak noem ik hem nu even Asshole!  Ik was helemaal niet meer bezig met mijn diepzwarte trailer! Deze euforie had hij plat getrapt! Als voormalig beroepschauffeur weet Corné mij te vertellen dat dit dagelijkse koek is op de weg. Bij deze een diepe buiging aan alle beroepschauffeurs die dagelijks te maken krijgen met dit agressieve gedrag! Mij niet bellen….

xx Angela

___________________________________________________________________

Columns

Maandblad MIJN Magazine heeft columns van verschillende Achterhoekse columnisten. Meer columns? Klik dan op de bijbehorende link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/columns/

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *