Angela's wereld

Angela’s wereld – Doutzen Kroes “eat your heart out”

Helaas ben ik niet geboren met een huidje zoals Doutzen Kroes en kan heel moeizaam bruin worden. Ik kan niet urenlang in de zon bakken en ben ik meestal te vinden onder de parasol. Kortom, als ik in de dierentuin langs de ijsberen loop, vragen die prachtige beesten in koor aan mij waar ik mijn vacht heb laten wassen. Ik heb dus een hele lichte huid!

Dennis en de kids worden alle drie vrij snel bruin, waardoor het altijd net lijkt alsof ik niet op vakantie ben geweest. Daarom verdiep ik mij al jarenlang in tanning (zelfbruiners). Vooral richting de zomer, waarbij we minder stof gaan dragen, bestel ik mij de nieuwste tanningproducten om er vervolgens mee aan de slag te gaan.

Laten we één ding vooropstellen, het gehele tanningproces is alles behalve sexy. En ja, kun je beter door een professional laten doen, maar koppige ik. Wil het gewoon zelf doen!

Verkeerd

Nadat ik alle voorzorgsmaatregelen heb getroffen, zoals goed scrubben, geen bodylotion, vaseline op je hakken, ellebogen en palmen, sta ik in mijn blote kont met mijn haren strak in de knot in de badkamer. Badkamerlamp op fel daglicht en smeren maar. Armen omhoog, benen opzij, bukken voor onder je billen en voor de plekken waar ik niet bij kom, mag Dennis op komen draven. Alles voor een natuurlijk zomerkleurtje!

De nieuwste tanningproducten werken door na het douchen en word je de volgende morgen verrast met meestal (let op: meestal, dus niet gegarandeerd) een mooie zomerse tint.

Helaas pakte het de laatste keer bij mij he-le-maal verkeerd uit en werd ik wakker alsof ik in een zak Doritos chips had geslapen. Compleet met chocolade vingers, getectyleerde voetzolen en roestbruine knieën. Ik miste een streep aan de zijkant van mijn arm en achter mijn kuit. Het probleem; daar kom je de volgende ochtend pas achter.

Mijn haat-liefde verhouding met tanningproducten blijft bestaan en gelukkig, pakt het ook vaak goed uit en heb ik een prachtige tint tot dat de eerste scheuren in mijn stucwerk verschijnen en begint het hele riedeltje weer opnieuw tot nu…..

Ik heb mezelf beloofd dat ik, na deze ervaring, mijn natuurlijke witheid (zoals Emma Stone en Nicole Kidman) meer ga omarmen. Dus Doutzen Kroes “eat your heart out”! Ik ga lekker onder de parasol zitten met mijn eigen RAL 9010 en ga trots zijn op mijn vele sproetjes die wél door de zon verschijnen.

xx Angela

Als je zelfbruiner alleen op je hoofd smeert, lijk je net een aangestoken lucifer.

Q Music

___________________________________________________________________

Columns

Maandblad MIJN Magazine heeft columns van verschillende Achterhoekse columnisten. Meer columns? Klik dan op de bijbehorende link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/columns/

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *