weg

Angela’s wereld – En nu?! JA! Nu is hij weg….

Het is einde werktijd en na een hectische dag sta ik achter het fornuis en probeer enigszins iets spectaculairs op tafel te zetten. Bij het zien van de Bami (notabene Bami!!!) beginnen de kokhals-neigingen en gaat de bijna-dood-ervaring scene van start!  Ik ga de discussie, met een ego in een lijfje van 9 jaar, niet aan en grijp zonder na te denken de Airfryer uit de kast en haal 2 frikandellen uit de diepvries en ontdooi een broodje! Met het eten achter de kiezen hakt het erin…….  niets is meer hetzelfde!

Ik plof neer op mijn tuinstoel onder de veranda, de trainen schieten me in de ogen! Mijn directe collega heeft een andere baan aangenomen en is nu definitief weg! Vanmiddag hebben we nog samen geluncht, korte speech werd er gehouden met collega’s, sloten af met een dikke knuffel en vervolgens is hij in de auto gestapt!

3,5 jaar geleden zijn we samen gestart bij MIJN Magazine. Hij met 23 jaar sales ervaring en ik als een groentje met nul commerciële instelling. Jaja…. Aangenomen onder het mom van ‘je hebt eigenschappen, waar we wat mee kunnen’ en moet je mij nu zien! Damn!! Samen verantwoordelijk voor regio West en ooh wat heb ik veel van hem geleerd. Hij is een soort mentor voor mij! En nu?! JA! Nu is hij weg….

Het besef hakt er in. Ik voel me uit mijn comfortzone getrokken worden, onderdeel van een puzzel welke niet meer compleet is! Ik ben geen leerling meer maar welke rol ga ik nu dan vervullen?

We hebben een nieuwe collega aangenomen. Een leerling en ik zie mezelf weer helemaal terug! Ik spreek nu uit (praktijk) ervaring en wellicht mag ik ooit het mooie compliment van mentor van… ontvangen! Dankjewel Edwin, je hebt veel betekent en dat besef heb ik nu! Welkom Joyce, wij gaan verder waar Edwin en ik gestopt zijn!

xx Angela

___________________________________________________________________

Columns

Maandblad MIJN Magazine heeft columns van verschillende Achterhoekse columnisten. Meer columns? Klik dan op de bijbehorende link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/columns/

Verder lezen

Huisdier
Erop uit
Leven
MIJN Magazine

MIJN Huisdier

Ook voor onze huisdieren is het straks vakantie. Ze logeren bij een pension of worden eens lekker onder handen genomen in een salon. Vooral bij warm weer valt het aan

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *