Angela's wereld

Angela’s wereld – Ik geef het een kans…..

Seksspeeltjes! Alleen al bij het uitspreken van dat woord worden velen giechelig, krijgen we de bekende rode oortjes en voelen iets van valse schaamte. Tóch was die bekende boekenserie ’50 Tinten’ een wereldwijde bestseller die overal te koop was en later ook voor uitverkochte bioscoopzalen zorgde.

Op een zaterdagavond in maart was ik uitgenodigd door mijn schoonzusje voor een Ladiesnight bij haar thuis. Een soort Tupperwareparty, maar dan met seksspeeltjes. Ik word verwelkomd door de consulente die op dat moment de opblaasbare piemel van ruim 1 meter opzij legt.

Seksspeeltjes uitproberen

“Wie is er preuts?” vraagt de consulente, terwijl ze de bestellijsten uitdeelt. Met een eettafel vol seksspeeltjes, ’50 tinten’ taferelen, glijmiddelen en lustopwekkende flesjes om uit te proberen (jaja, je leest het goed. Er mag geprobeerd worden op het toilet) kan de avond beginnen.

Aandachtig wordt er naar de consulente geluisterd, wordt er (uiteraard met de broek aan) spelletjes gespeeld, gedronken en vooral veel gelachen. Tot ik als eerste van de groep moet plassen en de confrontatie aan ga met 1 van de 2 uitnodigende flesjes in de kleur roze en blauw. Ik waag het erop en met de woorden van de consulente in mijn achterhoofd “Kies er één en pomp een beetje ter grootte van een erwt op je vinger” geef ik het een kans. Het is een lustopwekkende gel, die zowel mannen als vrouwen op hun edele delen kunnen smeren.

Met afwachtende ogen op mij gericht neem ik weer plaats op mijn stoel en giet het Ladiesnight shotje (Trojka Pink met Hugo) achterover. Vol verwachting klopt mijn hart! Binnen enkele minuten word ik overdonderd door een hittegolf en begin ik als een vis op het droge naar lucht te happen. Ik stond plaatselijk in brand! En hoe!! En absoluut niet On Fire in een lustopwekkende vorm. Met een knal rode boei en paniekerige stem vraag ik aan de consulente of het normaal is dat ik nu dringend (let op: zéér dringend) de behoefte heb om op een ijskoude ijspegel te willen zitten.

Na een kleine 30 minuten niet bewegen, op advies van de consulente, had ik mijn eigen kleur weer terug en kon ik mij richten op de bestellijst! Alles bij elkaar heb ik een topavond gehad en ben een hele ervaring rijker! 

xx Angela

Wist je dat; glijmiddel (waterbasis!) helpt tegen pluizig haar 😉

seksspeeltjes

___________________________________________________________________

Columns

Maandblad MIJN Magazine heeft columns van verschillende Achterhoekse columnisten. Ook meer columns lezen? Klik dan op de bijbehorende link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/columns/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *