Angela's wereld

Angela’s wereld – In mijn ogen kan dat allemaal op 1 dag!

Zaterdagmorgen: de eerste voorjaarsstralen van de zon spieken de woonkamer in en ik krijg drang om een voorjaarsboeket te kopen maar vergeet het door mijn ADHD

Ik ren naar de lokale bloemist met het idee om bloemen te kopen. De bloemist zit echter naast de Action. Altijd leuk om even doorheen te lopen. Wow! Wat een leuke kaarsenhouder voor de woonkamer! Hup, in de kar! Oeh, deze potjes staan leuk op ons tafeltje in de hal, met leuke plantjes erin. Ans!! Denk eraan, straks ook nog naar de bloemist. Dit kleedje matcht weer met de potjes… hoppa, ook in de kar! En zo kom ik 2 uur later thuis met 2 volle tassen. “Waar zijn de bloemen” vraagt Dennis. SHIT! Totaal vergeten!

Ik word er soms zo gek van. Mijn ADHD. Wat voer ik soms een strijd met mezelf. Het ene moment sta ik huppelend ‘s morgens in de badkamer en nog geen 10 minuten later zit ik afwezig aan een bak koffie en vraag me af of pinguïns knieën hebben.

Ik wist pas later dat ik ADHD heb. Hoho…. niet dat ik er een etiket op wil plakken, maar ik werd wel wat liever voor mezelf toen ik het eenmaal wist. Veel mensen denken bij ADHD aan jongetjes die een prullenbak in de fik steken en niet aan een volwassen vrouw die het ene moment overloopt van energie en je meevraagt naar dagje Maastricht om alle SALE-filialen af te struinen. Ergens tapas eten? Kunnen ook een wijntje doen? Ooh, het strand is ook leuk, kan Kenzo mee! Moet alleen nog wel even een column afmaken, de deadline komt er namelijk aan, maar ach dat kan ook vanavond. Geloof me, in mijn ogen kan dat allemaal op 1 dag!

De vaas en de potjes zijn nog steeds niet gevuld en het kleedje ligt nog opgerold in de tas, maar ik heb wel een geweldige Netflix-serie gebingewatched dat weekend 😉

xx Angela

Ik heb ADHD. Ik word snel afgeleid omdat mijn hoofd…. schouders, knie en teen, knie en teen.

___________________________________________________________________

Columns

Maandblad MIJN Magazine heeft columns van verschillende Achterhoekse columnisten. Meer columns? Klik dan op de bijbehorende link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/columns/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *