Angela's wereld

Angela’s wereld – Joehoe

Joehoe, ik heb een nieuwe stap gemaakt in mijn carrière! Ik ben gevraagd als gastvrouw bij een heuse AJO Dinershow, mét rode loper!

Wanneer ga je nou naar een Dinershow in de kerk van Doetinchem en mag je naast Hans Kazan (jaja… de goochelaar) de avond presenteren. Ik mocht bij deze veelbesproken Dinershow aanwezig zijn, waar de avond in het teken stond van Bergh in het Zadel. Voor deze gelegenheid trok ik een prachtige glitter jurk aan (dresscode: Gala) en kocht speciaal voor deze avond gloednieuwe pumps.

Ruim een week van te voren was ik al bezig met de voorbereidingen. Ik wilde dit meer dan goed doen! Live presenteren brengt toch extra spanning met zich mee. Maar goed! Ik was tijdig bij de parkeergarage maar kwam uiteindelijk 10 minuten later als gepland aan op de locatie. Iets met pumps en een tegelstraat! Maar geeft niet, ik was nog op tijd. Om 18.30 uur begon het rode loper festijn.

Ik was bang dat ik de dresscode iets te letterlijk had genomen. Maar niets was minder waar, de meest schitterende jurken kwamen tevoorschijn. Alle gasten zagen er helemaal adembenemend uit! De Dinershow gaat van start en ondertussen moest ik mezelf meermaals eraan herinneren dat ik naast het maximale presteren ook het maximale moet genieten. Voor de zoveelste keer haal ik diep adem, laat mijn ogen de ruimte ingaan en sta bij het moment stil maar ondertussen ben ik ook vreselijk gefocust op mijn pumps. Ik trek de pijn steeds minder en wil ze uittrekken.

Het doel van de avond is meer dan geslaagd en komt helemaal ten einde. De gasten bewegen zich naar de uitgang en ik trek het simpelweg niet meer. Ik kan geen meter meer lopen en de pumps gaan uit! Net na middernacht loop ik blootvoets, met collega Edwin aan mijn arm, in een galajurk door de Grutstraat richting de After party. Dé plek waar ik mijn pumps stijlvol op tafel zet en een welverdiende slok neem van mijn Gin-Tonic. Ik ben blij deze stap gemaakt te hebben en hoop er nog veel te maken maar never nooit meer op deze pumps!

xx Angela

Carpe Diem ♥

helemaal

___________________________________________________________________

Columns

Maandblad MIJN Magazine heeft columns van verschillende Achterhoekse columnisten. Meer columns? Klik dan op de bijbehorende link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/columns/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *