Angela's wereld

Angela’s wereld – Psssst… Hé jij daar! JA jij….

Je bent niet de enige! Echt niet, je bent niet de enige die twijfelt over zichzelf. Die bang is om op z’n bek te gaan. Twijfels of je de juiste keuze hebt gemaakt qua woning, werk, vriendschap of de gekochte jeans die eigenlijk ruim boven je budget was. Nee!! Je bent niet de enige die het geregeld spaansbenauwd krijgt als je aan de toekomst denkt of angst voor falen je bekruipt.

Ik leid een leven waar ik blij van wordt, ik maak keuzes die goed voelen maar ook dan heb ik nog genoeg twijfels en angsten! Mijn hoofd kan echt overuren draaien. Hoelang wil ik nog in deze woning wonen? Of past wonen in het buitenland toch beter bij ons? Ben ik wel een goeie moeder? In welke wereld groeien onze kinderen op? Maakt het mij gelukkiger als ik 5 kg afval? Toch meer of minder uren werken? Zomaar een greep aan twijfels die wekelijks bij mij opkomen. Let op; ze beheersen mij niet, maar bij mindere dagen zijn ze zeker aanwezig. Iedereen kent mentaal zwakkere momenten. Weet je wat?! Je bent niet de enige!

Maar we praten er zo verdomde weinig over met elkaar. We delen successen, fijne momenten en soms ook hele verdrietige momenten. Maar we vertellen niet onze twijfels, onzekerheden en angsten. Want dat is eng, dat maakt ons kwetsbaar in deze (social media) maatschappij! Dè maatschappij wat ons een vertekend beeld geeft! Iedereen, hoe sterk, blij en succesvol iemand ook oogt, kent zeker ook twijfels, angsten en onzekerheden. En dat is niks om ons voor te schamen of om, zoals ik nu, niet te delen. Want geloof mij, hoe kwetsbaarder we ons opstellen, hoe sterker we zijn! Kwetsbaarheid maakt ons mens ♥ 

xx Angela

Kwetsbaar

Dat is pas stoer!

Loesje

___________________________________________________________________

Columns

Maandblad MIJN Magazine heeft columns van verschillende Achterhoekse columnisten. Meer columns? Klik dan op de bijbehorende link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/columns/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *