Angela's wereld

Angela’s wereld – Spannende Whatsappjes

Gaan jullie scheiden?! vraagt Levi op een ochtend. Ik draai me naar hem toen en vraag ‘’waarom denk je dat?! ‘’Ik zie jullie niet vaak kussen’’! Zegt hij, terwijl hij aan zijn vingers pulkt. 

Mijn eerste reactie natuurlijk een volmondige NEE met de vraag, waar komt dit vandaan?! NEE, we voeren elkaar niet kruislings hapjes aan tafel en nee ik heb nog nooit tongend met z’n vader op het schoolplein gestaan. Maar ja, wat wil je ook! Naast het werken, het vele wassen, stukje huishouden, een hond die uit wil, plakkerige ranja vloer, eten dat gemaakt moet worden, de mobiel die afgaat… En dan de 50 dagelijkse vragen: ‘’Mama, waar is mijn…? Mama, hoe doe ik…? Mama, weet jij waar…?’’

Nee, maar de Angela en Dennis tijd schiet er wel vaak tussenin. De tijd van spannende Whatsappjes  zijn ietwat op de achtergrond geraakt, zullen we maar zeggen. Het afgelopen jaar namelijk op precies nul handen te tellen. Het aantal keer dat een bijpassend lingeriesetje aan ging: welgeteld 1 en de spontane verassing voor elkaar niet noemenswaardig. 

2 energierijke kinderen in de leeftijd van 8 en bijna 13 en het bijbehorende slaaptekort (Levi slaapt minimaal door) zijn op z’n zachtst gezegd niet echt een Turn-on.

Nee, de spannende whatsappjes hebben ruimte gemaakt voor wie hoe laat waar moet zijn en of er nog langs de plaatselijke supermarkt gereden moet worden. Kijk!! dat zijn onze gesprekken tegenwoordig!

Ik denk wel dat het goed is om wat openlijker onze liefde voor elkaar binnenshuis te laten zien. Want het is er zeker nog wel! Vanaf nu kus ik Dennis dagelijks hartstochtelijk op de mond voordat hij naar zijn werk gaat tot ik vanuit m’n ooghoek zie ik dat Collin kokhalzende bewegingen maakt: ‘’STOP! kan dit even ergens anders? Dit is echt heel erg goor’’ Zucht, het is ook nooit goed!

xx Angela

Tijd hebben en tijd maken, daar zit verschil tussen!

___________________________________________________________________

Columns

Maandblad MIJN Magazine heeft columns van verschillende Achterhoekse columnisten. Meer columns? Klik dan op de bijbehorende link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/columns/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *