Angela's wereld

Angela’s wereld – Verliefd zijn, wat een heerlijk gevoel!

Of toch niet? Toen ik Dennis leerde kennen was ik helemaal niet verliefd. Inmiddels zijn we 11 jaar samen, waarvan 1 jaar gelukkig getrouwd en ik leerde dat verliefdheid niet voor iedereen hetzelfde geldt.

Ik miste de verliefdheid in het begin van onze verkering. In mijn voorgaande relatie was ik kotsmisselijk van de spanning die verliefdheid met zich meebrengt! Ik vertrouwde er destijds op dat het wel goed zou komen. Inmiddels weet ik ook dat zonder ‘hevige verliefdheid’ onze relatie goed is. We houden van elkaar! We hebben voor elkaar gekozen, dus wat kan er dan nog mis gaan?!

Maar ik leerde nog iets over verliefdheid. Verliefdheid is een gevoel en dat kan nog wel eens terugkomen, maar wat als je verliefd wordt op een ander…. ?!

Ik was totaal niet op zoek en vond mijn wereldje wel prima zo. Ik moet zeggen dat ik behoorlijk  overdonderd was toen het mij, jaren geleden, overkwam, ik had zoveel vragen?! Waarom overkomt mij dit, zit het dan wel goed tussen ons?!

Als je om je heen kijkt, lijkt het soms de normaalste zaak om met zo’n gevoel aan de slag te gaan. Je wordt in de media zelfs actief opgeroepen om je partner eens in te ruilen voor een ander. Natuurlijk brengt iets nieuws extra spanning met zich mee en klinkt voor velen aanlokkelijk. In mijn ogen kies je dan de makkelijkste weg.

Ik koos voor de andere richting, de richting van de emotionele storm! Het was zwaar, geen woord aan gelogen, maar we zijn er doorheen en sterker uitgekomen.    

Een huwelijk is mooi maar ook hard werken en soms faal je en soms groei je. Het één gaat tenslotte niet zonder het ander. Daar word je alleen maar groot en sterk van, net als Pindakaas 😉

xx Angela

Moeilijk betekent niet onmogelijk.

Het betekent dat je hard moet werken!

___________________________________________________________________

Columns

Maandblad MIJN Magazine heeft columns van verschillende Achterhoekse columnisten. Meer columns? Klik dan op de bijbehorende link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/columns/

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *