Angela's wereld

Angela’s wereld – Voetballen in het weekend!

Jongens, hebben jullie je de handschoenen aan? Nee zeker niet. Waarom moet ik altijd degene zijn die jullie daaraan helpt denken? Ja, ik weet dat papa geen handschoenen aan heeft! Dat moet papa weten, maar ik vind het te koud buiten.

Ja-haa, moeders hebben het altijd sneller koud. Ik weet niet waarom, dat zit gewoon in ons systeem. Hebben jullie de boterham al op? Nee, snoep is geen ontbijt Levi! Moet er nog iemand naar de WC? Onderweg kunnen we niet stoppen! Schatje, waarom zijn je schoenen niet aan? Zo kun je niet naar buiten. Kom, we gaan. Nee schat, je tablet kan niet mee in de auto. Het is niet verrijden, voorruit, haal hem dan maar het is weekend. Maar als je misselijk wordt in de auto, moet je niet bij mij komen klagen.

Levi, blijf van Collin af. Laat dat raam nou dicht, anders wordt het koud in de auto. Zegt jouw juf dat auto’s slecht zijn voor het milieu? Nou dat weer. Nee, het is niet meer ver. Vergeet je voetbaltas niet mee te nemen uit de auto. Kijk uit, er rijden hier meer auto’s! Ik zei toch: oppassen! Loop maar rechtstreeks naar je groep en niet met vreemde mensen meegaan, hè. Ook niet als ze snoepjes hebben. Nee, zelfs niet als het chocolade is. Heb je je scheenbeschermers ook meegenomen? Waarom kijk je nou naar mij? Ben ik soms hoofd-inpak of zo? Zo, ga nu maar naar jouw groep, zie ik je zo op het veld.

Ja, het is koud, ik weet het, dat heb je wel vaker in de winter, moet je nu al plassen? Papa, loop jij even met hem naar de WC. Niet waar, jij hoeft dat helemaal niet altijd te doen, meestal ga ik hoor. Ach, ik ga zelf wel. Collin, niet zeuren, jij moet ook wel eens 2 keer kort achter elkaar, niet rennen, het kan glad zijn door de vorst. Goed gevoetbald! Laten we even wat gaan eten. Jongens geen ruzie achterin, we doen thuis steen, papier, schaar wie het eerst mag douchen. Heren, niet binnen rennen op voetbalschoenen. Oei, dat doet zeer. Hebben we nog pleisters? Hoe bedoel je, dit zijn meisjespleisters? Lieve schat, geen chips nu, had je net beter moeten eten! Ik maak nog wel een broodje voor je. Ik weet dat chips in het weekend mag, mama heeft ook weekend!!

xx Angela

Om stress tegen te gaan, doe ik Yoga. Haha, grapje. Ik drink gewoon wijn in mijn yogabroek!

Kek MAMA

___________________________________________________________________

Columns

Maandblad MIJN Magazine heeft columns van verschillende Achterhoekse columnisten, Ook meer columns lezen? Klik dan op de bijbehorende link! https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/columns/

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *