Coaching Mirjam Berends

Angst, onzekerheid, burn-out beheersen jouw leven?

Ontdek hoe jij succesvol het roer omgooit naar een leven dat 100% bij jou past. Hoe dan? met isedorushoeve!

De diepte in. Innerlijk werk is waar het om gaat, niet eindeloos denken, maar voelen. Verstopt, diep vanbinnen en achter muurtjes, vind je wat je tegenhoudt. Stop met bang zijn wat een ander ervan vindt, het moeten, het keurslijf en die hoge lat.

Gelukkig

Geluk zit in je vrij voelen de dingen op jouw manier te mogen doen. Middels psychodynamische technieken help ik je weer aan het stuur van je eigen leven. Dat doe ik als holistisch therapeut bij de Isedorushoeve. Een veilige plek waar alle ruimte is om jezelf weer te ontdekken en te ontwikkelen. Oude pijnen en blokkades worden losgelaten. Je voelt je vrijer, gelukkiger en er ontstaan nieuwe inzichten die je helpen met een andere blik naar de wereld om je heen te kijken. Weer op weg naar een leven wat klopt voor jou!  

Keuzes

Jij wilt shinen als je favoriete superleuke zelf? De vrijheid voelen om vol vertrouwen je eigen keuzes te maken? Kijk wat ik voor je kan betekenen op www.isedorushoeve.nl.

Let’s talk!

Mirjam Berends

Holistische coaching en Reiki training

Contactgegevens

T: 06- 58 01 29 26
E: mirjam@isedorushoeve.nl
W: www.isedorushoeve.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *