Autobedrijf Harold Arendsen

Autobedrijf Harold Arendsen

Een professionele onderneming met een complete dienstverlening. Particuliere en zakelijke klanten kunnen bij Autobedrijf Harold Arendsen terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, schadeherstel, financiering, lease en verhuur.

Het ontzorgen van de klant, staat er centraal. Dat zie je ook terug in de werkplaats, het hart van het bedrijf. Daar werkt Sander Drijver al ruim twintig jaar als automonteur/technisch specialist.

“Als jong broekie kwam ik binnen. Ik was in opleiding en kreeg alle kans me te ontwikkelen. Inmiddels kan ik mijn ei volledig kwijt. We onderscheiden ons door voorop te lopen met nieuwe ontwikkelingen. Ons bedrijf is al jaren een diagnose specialist GMTO, best bijzonder. Daardoor kunnen we van bijna alle auto’s storingen en problemen uitlezen en daarna verhelpen. Je hoeft er dus niet voor naar de dealer. Maar ook voor het reguliere onderhoud zijn bij ons aan het goede adres. Het is nu weer tijd voor winterbanden. Verstandig, want je kiest voor veiligheid. Voor een juist advies kom gerust langs.

Ik heb nog twee tips. Laat je olie regelmatig nakijken, ook als je weinig kilometers maakt en tank E5 in plaats van E10. Dat is weliswaar iets duurder, maar het rijdt fijner en zuiniger en is beter voor de motor.

Contact

Harold Arendsen Autobedrijf
Goorsestraat 2
7041 GA ‘s-Heerenberg
T: 0314 66 20 55

Ambachtstraat 7
7071 CJ Ulft
T: 0315 72 61 64

W: www.haroldarendsen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *