Harold Arendsen

Klant centraal bij Autobedrijf Harold Arendsen

Vertrouwd, veelzijdig en vernieuwend

Bij Autobedrijf Harold Arendsen is uw auto in vertrouwde handen. De veelzijdige onderneming in ’s-Heerenberg bestaat binnenkort precies 20 jaar en heeft in die periode een mooie groei laten zien. Particuliere en zakelijke klanten kunnen er terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, schadeherstel, financiering, lease en verhuur. Ook is er een tankstation van Kuster Oil gevestigd.

Autobedrijf Harold Arendsen is een begrip in de Achterhoek, het heeft een professioneel karakter en een gemoedelijke sfeer. “De klant staat hier echt centraal”, zegt de enthousiaste eigenaar Harold Arendsen. “We gaan voor een structurele samenwerking en doen daar alles voor.” Harold had al geruime ervaring in de branche toen hij in juni 2001 het autobedrijf overnam. Destijds stonden alleen de eigenaar en een monteur op de loonlijst. “Inmiddels bestaat het team uit tien medewerkers, waarvan zes monteurs en een chef werkplaats.” Harold Arendsen is verantwoordelijk voor de verkoop en andere commerciële zaken. “We koesteren onze klantenkring. Veel klanten zijn al lange tijd aan ons verbonden, maar dat geldt ook voor onze werknemers. Dat zegt wel wat.” 

Import

Het betreft een universeel autobedrijf. Dat wil zeggen dat alle merken vertegenwoordigd zijn, zowel nieuw als gebruikt. “We kunnen alles leveren en verzorgen tevens de import van auto’s uit Duitsland en België. Het gaat dan vaak om jonge occasions waarvan de historie bekend is. Het is financieel aantrekkelijk en bij bepaalde specificaties is het aanbod groter.” Autobedrijf Harold Arendsen werkt dan op basis van een zoekopdracht en ontzorgt de klant volledig. Het is overigens een erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service.

GMTO specialist

Mobiel zijn en blijven, dat is de opdracht. Daarvoor staat de geavanceerde werkplaats met vakkundige monteurs ter beschikking, ze worden continu bijgeschoold. Naast schadeherstel worden er ook APK keuringen uitgevoerd en als GMTO specialist zijn elektronica problemen gesneden koek voor de onderneming. “We downloaden zelf de software, daarvoor hoeft de klant niet naar de dealer. Dat is wel zo handig.” Autobedrijf Harold Arendsen is tevens een allround verhuurbedrijf, deze service met een compleet assortiment wordt aangeboden onder de naam Autohopper, dat kan via de eigen site of via www.autohopper.nl

Toekomst

De afgelopen jaren ging de onderneming (overigens ambassadeur van Bergh in het Zadel) steeds met de tijd mee. Er staat wederom een nieuwe ontwikkeling voor de deur. De karakteristieke schuur op het terrein van het bedrijf wordt in ere hersteld en krijgt een nieuwe functie. Een deel wordt afleverruimte voor nieuwe auto’s en in een ander deel komt een kleine showroom. “Dan zijn we weer helemaal klaar voor de toekomst”, besluit Harold Arendsen.

Contact

U bent van harte welkom bij Autobedrijf Harold Arendsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 18 uur en op zaterdag van 9 tot 15 uur.

Autobedrijf Harold Arendsen

Goorsestraat 2

7041 GA ’s-Heerenberg

T  0314 66 20 55

info@haroldarendsen.nl

I   www.haroldarendsen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *