Autobedrijf Ikink

Autobedrijf Ikink al 10 jaar Aixam-dealer

Brommobielen zijn populair. De compacte auto’s zijn modern, licht en goedkoop in gebruik. Iedereen vanaf 16 jaar met minimaal een AM-rijbewijs mag erin rijden. Autobedrijf Ikink is deze maand precies tien jaar dealer van het topmerk Aixam.

“Aixam is het beste merk”, vertelt Marc Ikink. Hij is samen met zijn oom Joop Ikink eigenaar van Autobedrijf Ikink in Vragender. De onderdelen en de afwerking zijn top. “Vroeger was het een invalidenwagentje, tegenwoordig praat je over een hippe stadsauto.”

De dieseluitvoering is bijvoorbeeld voorzien van een hoogwaardige Kubota motor. Er zijn elektrische varianten beschikbaar met een actieradius van wel 100 kilometer. Brommobielen mogen maximaal 45 km per uur en zijn luxe uitgevoerd. Een AM-rijbewijs is wel verplicht, deze heeft iedereen die al in het bezit is van een B-rijbewijs of dat kan verkregen worden door een bromfiets- of brommobiel examen af te leggen.

Autobedrijf Ikink heeft nieuwe en gebruikte brommobielen van Aixam, verzorgt het onderhoud en is sinds kort ook dealer van Mega Vehicles met o.a. het eigenzinnige model e-Scouty. Binnenkort zijn de openhuisdagen van Aixam bij Ikink. Houd hiervoor de website en socials in de gaten! Ikink is een universeel Bovag-erkend autobedrijf met 43 jaar ervaring. U bent er aan het juiste adres voor nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud, reparatie, diagnose, schadeherstel en APK-keuringen.

Contact

Voor meer informatie:
Autobedrijf Ikink
Schoolstraat 1
7134 PE Vragender
T: 0544-372735
E: info@ikink.nl
I: www.ikink.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *