Autobedrijf J. Welling

Autobedrijf J. Welling: Uw occasiondealer van Doetinchem

Jeroen en Frauke Welling runnen samen Autobedrijf J. Welling in Doetinchem en ze onderscheiden zich doordat zij zelf deze sportieve occasions uitzoeken. Het echtpaar bouwde het bedrijf door de jaren heen uit tot wat het nu is en maakte zo van hun hobby hun beroep.

“Elke auto die we aankopen wordt door ons nauwkeurig geselecteerd. Het gaat ons vooral om jonge, sportieve occasions. Een auto moet zichzelf vervolgens ook weer kunnen verkopen, en dat proberen we te bereiken met een transparante historie en een uitmuntende staat. Bovendien vinden we eerlijkheid, laagdrempeligheid en een prettige informele sfeer heel belangrijk. Dat slaat ook aan bij het publiek, want de omloopsnelheid is in ons bedrijf hoog. We vinden het zo leuk dat we het op de schaal waarin we dat nu doen willen doorzetten”, vertelt Jeroen Welling.

De focus ligt dus bij de in- en verkoop van occasions, maar daarnaast biedt Autobedrijf J. Welling ook onderhoud aan hun klanten. Bij verkoop bieden ze bovendien een compleet pakket, dus ook financiering/lease, verzekering, garantie en tenaamstelling/vrijwaren behoren tot de mogelijkheden.

Voor een rondleiding door de mooie showroom en het bekijken van alle occasions, klik op de QR-code. Of kom langs bij Autobedrijf J. Welling, Houtmolenstraat 14a, 7008 AR Doetinchem. Tel. 06-23717994 E-mail: info@jwelling.nl Website: www.jwelling.nl

Autobedrijf J. Welling

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *