autobedrijf nijhuis

Autobedrijf Nijhuis aangesloten bij Autovakmeester

Sinds 1 januari is Autobedrijf Nijhuis uit Beltrum aangesloten bij de landelijke garageformule Autovakmeester. Eigenaar Martijn Nijhuis is er trots op dat hij nu, naast dezelfde uitstekende service die hij zijn klanten altijd al bood, ook de voordelen en ondersteuning van Autovakmeester voor handen heeft. Zo garandeert Autovakmeester 24 maanden garantie op onderdelen en arbeid, een echte toevoeging aan de moderne werkplaats van Autobedrijf Nijhuis.

Autobedrijf Nijhuis bestaat sinds 1985 en in de loop der jaren groeide het bedrijf uit tot het professionele garagebedrijf aan de industrieweg in Beltrum. De huidige werkplaats heeft vier hefbruggen en alle benodigde professionele apparatuur om auto’s professioneel te onderhouden en te repareren. Autobedrijf Nijhuis verzorgt, naast uitstekende service en persoonlijke aandacht, onderhoud, reparatie en A.P.K. voor ieder merk auto. De vakmannen die in dienst zijn, zijn allen goed opgeleide en servicegerichte technici. Martijn Nijhuis: “Doordat wij een universeel bedrijf zijn, zijn wij niet merkgebonden. Hierdoor kunnen wij altijd een groot publiek bedienen.”

Autovakmeester

Martijn Nijhuis koos voor aansluiting bij Autovakmeester, omdat deze organisatie in zee gaat met universele garages en ze alles in één pakket bieden. “Het sluit naadloos aan bij onze visie: Het bieden van betrouwbare service en kwaliteit, transparant en met persoonlijk contact hoog in het vaandel. De klant is koning. We kunnen dankzij Autovakmeester gebruik maken van inkoopvoordeel, technische ondersteuning, trainingen, landelijke campagnes en marketingondersteuning. Maar ze boden ook de mogelijkheid om dicht bij onszelf te blijven en te blijven doen waar we al goed in waren: kwaliteit bieden tegen een goed tarief. Bovendien kennen de mensen hier in de buurt ons van ons eigen logo en dat kunnen we ook gewoon blijven gebruiken.”

Van alle markten thuis

Dankzij de aansluiting bij Autovakmeester heeft Autobedrijf Nijhuis nu ook de mogelijkheid om zich bezig te houden met leaseverkoop, leaseonderhoud en het onderhoud van elektrische auto’s, die de laatste tijd enorm in opkomst zijn en waarvoor de monteurs hier speciaal zijn opgeleid. “Autovakmeester biedt ook hulp bij het zoeken naar een storing. Je mag een half uur lang zelf zoeken naar een storing, maar als je die  dan nog niet hebt gevonden, kun je bellen met de helpdesk. Daar zit een heel technisch team en die helpt je stap voor stap door het zoekproces. Zij doen de hele dag niets anders en zo gaat het opsporen van storingen gemakkelijker en sneller en dat is natuurlijk ook gunstig voor de klant.”

Andere voordelen

Ook een voordeel is dat klanten die hun auto bij Nijhuis in onderhoud hebben, zich nu ook kunnen aansluiten bij de Autovakmeester Pechhulp Service, voor pechhulp in eigen woonplaats, door heel Nederland, heel Europa en ook bij een eigen vergissing. De centrale is 24 uur per dag bereikbaar en regelt vervangend vervoer, kosteloos transport en indien nodig zelfs een hotelovernachting!

Overweegt u een nieuwe of gebruikte auto aan te schaffen? Autobedrijf Nijhuis heeft ruim twintig occasions staan in iedere prijscategorie. Staat u droomauto er niet tussen, neem dan gerust contact op. Wij zoeken dan naar de u gewenste auto. Wilt u liever een auto financieren? Dat is vanaf heden ook geen probleem, sinds de aansluiting bij Autovakmeester kunnen wij een passende financiering voor u regelen.

Meer informatie: Autobedrijf Nijhuis, Industrieweg 1, 7156 PA Beltrum. Tel. 0544-481779 E-mail: info@autobedrijfnijhuis.nl. Of kijk op onze website: www.autobedrijfnijhuis.nl.

autobedrijf nijhuis

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *