Wish de specialist

De nieuwe Citroën C4 nu te zien bij Autobedrijf Ruesink

Citroën presenteerde eind vorig jaar de geheel nieuwe C4 en de 100% elektrische ë-C4. De modellen markeren een grote stap in het Citroën-design, met een verhoogde carrosserie, grote wielen, een energiek en aerodynamisch silhouet en talloze mogelijkheden voor personalisering. De nieuwe Citroën C4, waaronder ook de elektrische variant, is nu in de showroom te zien bij Autobedrijf Ruesink met vestigingen in Ruurlo, Doetinchem, Zutphen en Enschede. Vanwege de coronamaatregelen is het wel nodig om vooraf een afspraak te maken.

Met ook een 100% elektrische uitvoering

CITROËN NIEUWE C4 EN Ë-C4:

  • Geheel nieuw ontwikkeld model met onderscheidende carrosserievorm
  • Ruime keuze uit aandrijflijnen: behalve 100% elektrische Citroën ë-C4 ook leverbaar als C4 met PureTech benzinemotor of BlueHDi dieselmotor
  • Royale standaarduitrusting en optimaal comfort dankzij Citroën Advanced Comfort®-programma
  • Prijzen nieuwe Citroën C4 vanaf € 23.990,-*, elektrische Citroën ë-C4 vanaf € 38.190,-*
  • Nieuwe Citroën C4 en ë-C4 per direct te bestellen

Het ontwerp van de nieuwe C4 en ë-C4 is typisch Citroën. Het onderscheidt zich met zijn elegante en dynamische elementen van een hatchback in combinatie met de krachtige en robuuste kenmerken van een SUV. Het warme en hightech interieur staat garant voor optimaal comfort en moderniteit in combinatie met een comfortabele, hoge zitpositie en ongekende praktische mogelijkheden voor het gezin en/of een actieve levensstijl.

Het aanbod van de Citroën C4 wordt gevormd door de uitvoeringen Feel, Feel Edition en Shine. Die zijn allemaal naar wens te combineren met de PureTech 130 S&S benzinemotor, met handgeschakelde versnellingsbak of EAT8 automatische transmissie. De prijzen van de C4beginnen bij € 23.990,- voor de uitvoering Live en lopen op tot € 30.890,- voor de C4 Feel Edition met comfortabele EAT8-automaat. De nieuwe Citroën is ook beschikbaar via private lease. De tarieven starten bij € 399,- per maand.

Elektrische Citroën ë-C4

De nieuwe Citroën wordt aangedreven door een elektromotor met 100 kW (136 pk) en 260 Nm, die gevoed wordt door een 50 kWh-batterij. De actieradius is vastgesteld op 350 km volgens de WLTP. Via een 100 kW DC-laadstation (snellader) kan met een snelheid van circa 10 km/minuut worden geladen en is de 50 kWh-batterij in slechts 30 minuten tot 80% opgeladen: een topprestatie in deze klasse. Uiteraard kan ook thuis worden opgeladen via het huishoudelijke stopcontact of gemakkelijk via een publiek of privaat laadpunt (Wallbox) dankzij de standaard on-board lader van 11 kW (3-fase). De prijzen van de Citroën ë-C4 beginnen bij € 38.190,-. De private leasetarieven van de Citroën ë-C4 beginnen bij € 499,-** per maand voor uitvoering Feel.

Naast de nieuwe C4 heeft Autobedrijf Ruesink nog veel meer te bieden, zoals de hybride C5 Aircross en de elektrische bedrijfswagens Berlingo, Jumpy en Jumper.

Contact

Autobedrijf Ruesink is al ruim 50 jaar uw betrouwbare mobiliteitspartner. De slogan spreekt boekdelen: Onze naam is uw garantie. U kunt er terecht voor nieuwe auto’s en jong gebruikte occasions, onderhoud en schadeherstel.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Ruesink, www.ruesink.nl en hier kunt u ook online uw showroom afspraak boeken. De medewerkers van Autobedrijf Ruesink ontvangen u dan graag in 1 van onze vestigingen.

Autobedrijf Ruesink

RUURLO                       DOETINCHEM               ZUTPHEN                      ENSCHEDE

De Venterkamp 11       Vlijtstraat 29                De Stoven 25               Hendrik ter Kuilestraat 175B

7261 AH Ruurlo            7005 BN Doetinchem   7206 AZ Zutphen          7547 SK Enschede

T    0573 452004          0314 323500               0575 570075               053 4308006

www.ruesink.nl

Copyright William CROZES @ Continental Productions

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *