Persoonlijke service en een eerlijk advies bij Optie1 in Lichtenvoorde

Autobedrijf Victor Rensen: merkspecialist in Volvo

Professioneel en gemoedelijk. Autobedrijf Victor Rensen in Groenlo is een moderne dorpsgarage waar kwaliteit, service en een persoonlijke aanpak centraal staan. En dat al ruim vijftig jaar lang. De onderneming is al langere tijd aangesloten bij PCA, een vereniging van merkspecialisten van Peugeot en Citroën. Daar is onlangs het merk Volvo als specialisme bijgekomen.

Autobedrijf Victor Rensen richt zich ambitieus op de toekomst. Het is per 1 augustus Top Merkspecialist in Volvo. “We zullen onze Franse roots met Peugeot en Citroën zeker niet verloochenen, maar voortaan kunnen ook Volvo-klanten prima bij ons terecht”, vertelt eigenaar Victor Rensen. Hij springt in het gat dat dealerbedrijven achterlaten door inkrimping. Een dichtbij Groenlo gelegen Volvo-dealer sloot zijn deuren. “Klanten moeten nu voor hun onderhoudsbeurt veel verder rijden en gingen op zoek naar een alternatief. Als Top Merkspecialist in Volvo kunnen wij deze klanten adequaat helpen. Ze kunnen dus nog steeds dichtbij terecht.” En dat tegen gunstige voorwaarden. “We leveren dezelfde kwaliteit en service en dat tegen een veel aantrekkelijker uurtarief.” Rensen merkt dat de uitbreiding van de dienstverlening wordt gewaardeerd. Hij is al door meerdere Volvo-klanten benaderd. “Sommige kennen me nog. Ik heb zelf 15 jaar bij een Volvo-dealer gewerkt.” Autobedrijf Victor Rensen beschikt daarmee in totaal over 45 jaar Volvo-ervaring, want per 1 januari komt een gedreven Volvo-monteur het team versterken. Hij brengt dertig jaar ervaring mee. “We weten dus waar we over spreken.” Ook heeft het bedrijf de beschikking over diagnose en uitleesapparatuur voor Volvo. 

Succes

Autobedrijf Victor Rensen heeft zijn zaakjes goed voor elkaar met een moderne werkplaats, vakkundige medewerkers en een fraaie showroom. Het heeft zich jaren geleden met succes aangesloten bij de Peugeot Citroën Association (PCA). Samen sterk vormt het uitgangspunt. Kwaliteit en service van het onderhoud zijn er in goede handen. Dat blijkt wel uit het hoge klanttevredenheidscijfer. Autobedrijf Victor Rensen scoort maar liefst een 9.5 over de afgelopen twaalf maanden.

Kom gerust eens kennismaken met het team van Victor Rensen. De koffie staat klaar.

De openingstijden van Autobedrijf Victor Rensen zijn van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur. Buiten de openingstijden kunt u ook op afspraak bij het garagebedrijf terecht. Kijk voor meer informatie op https://www.autobedrijfvictorrensen.nl/.

Graag tot ziens bij:

Autobedrijf Victor Rensen

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *