Autobedrijf Victor Rensen

Autobedrijf Victor Rensen: professionele topmerkspecialist

Autobedrijf Victor Rensen in Groenlo is professioneel, ambitieus en gaat met de tijd mee. Het is al jaren merkspecialist van Peugeot en Citroën. Twee jaar geleden werd het tevens topmerkspecialist van Volvo. Het zorgt voor een gezonde uitbreiding van het bedrijf.

“Het rommelt in dealerland”, zegt eigenaar Victor Rensen. “Namen verdwijnen en er wordt veelal voor grootschaligheid gekozen. Wij gaan op de vertrouwde wijze door. Klanten zijn bij ons geen nummer. We kennen ze echt.” Het zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Het universele garagebedrijf met ruim vijftig jaar ervaring biedt kwaliteit en service dichtbij huis, tegen een veel aantrekkelijker uurtarief. Dat is zeker voor Volvo-rijders interessant.

Specialisten

“Daarom zijn we inmiddels ruim twee jaar topmerkspecialist van Volvo. Daarmee voorzien we in een behoefte. Maar we verloochenen onze Franse roots niet hoor.” Autobedrijf Victor Rensen is namelijk al langere tijd aangesloten bij PCA, een vereniging van merkspecialisten van Peugeot en Citroen. “Deze drie merken zijn bij ons goed vertegenwoordigd, maar ook andere merken kunnen prima bij ons terecht. We hebben de beschikking over een moderne werkplaats met geavanceerde diagnose- en uitleesapparatuur en een showroom.”

U bent van harte welkom bij:

Autobedrijf Victor Rensen

Thorbeckestraat 117

7141 TZ Groenlo

T:  0544 462344

E:  info@autobedrijfvictorrensen.nl

I:   www.autobedrijfvictorrensen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *