Autobedrijf Harold Arendsen

Automobielbedrijf Willemsen: nuchterheid gecombineerd met professionaliteit

Automobielbedrijf Willemsen: flexibel, klantgericht en deskundig

Het opvallende pand van Willemsen aan de Ulftseweg in Silvolde kent u misschien wel. Hier bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een nieuwe auto of een occasion. Er zijn altijd zo’n 75 occasions op voorraad, van uiteenlopende merken en in diverse prijsklassen. Maar wat Automobielbedrijf Willemsen vooral uniek maakt, is het brede pakket aan diensten en services. Of het nu gaat om het importeren van een voertuig, APK-keuring of banden wisselen en opslaan: men staat u hier graag en met veel deskundigheid terzijde.

Automobielbedrijf Willemsen ontstond in 1982, toen nog met een handvol medewerkers, zo vertelt Sjaak Reulink die verantwoordelijk is voor de in- en verkoop. In 2018 gaf Willemsen senior het stokje door aan zoon Sander. “We hebben een hecht team van zo’n tien man waarin we in goed overleg samenwerken,” aldus Sjaak. “Niemand is te beroerd om even een klusje van een ander over te nemen.” Dat tekent ook de sfeer bij Willemsen: gemoedelijkheid, maar ook een grote mate van flexibiliteit waarbij de klant en zijn/haar wensen uiteraard altijd centraal staan.                                                                                                                                                          

App

Wanneer u een voertuig wil importeren, kan Willemsen voor u het complete traject verzorgen: denk aan op Nederlands kenteken zetten en afwikkeling van de bpm. Zelfs het transport wordt geregeld. Wilt u een occasion aanschaffen? Maak dan gebruik van de handige zoekfunctie op de website of maak eenvoudig online een afspraak. En… er is zelfs een kosteloze app die al net zo praktisch in het gebruik is.

Alles onder één dak

We zeiden het al: Willemsen biedt een heel breed scala aan diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan APK-keuring, aircoservice, automaat spoelen en vervanging van autoruiten. U hoeft dus nergens voor naar een ander adres! Ook voor schadeherstel en onderhoud aan elektrische auto’s bent u bij het Silvoldse autobedrijf aan het juiste adres: de monteurs hebben hiervoor de benodigde diploma’s in huis. Willemsen heeft een eigen schadeafdeling en is lid van BOVAG schadeherstel. De klant heeft zo de zekerheid dat er voldaan wordt aan strenge kwaliteitseisen en profiteert bovendien van de bekende BOVAG- garantie.


Kentekenloket

Ook goed om te weten: Willemsen is RDW-erkend en beschikt over een kentekenloket. Hierdoor hoeft u niet meer naar het postkantoor om het kenteken op uw naam te zetten. Dat scheelt een hoop rompslomp. Ook leasing, financiering en verzekering van voertuigen behoort tot het dienstenpakket van het autobedrijf. Tot slot: er kan bij Willemsen 24/7 getankt worden via het zelfbedieningssysteem en ook is er een autowasserette aanwezig

Kijk eens op de website voor de vele mogelijkheden. Of download de handige app!

Automobielbedrijf Willemsen B.V.

Ulftseweg 87-A
7064 BC  Silvolde

T: 0315 – 324 150

I: www.abwillemsen.nl

E: info@abwillemsen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *