Ebbers Mechanisatie

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten in combinatie met de goede service.

Ondanks de onrust rondom de agrarische wereld blijft Marco Ebbers positief. “Boeren blijven nodig.” Ebbers Mechanisatie weet de huidige markt met een grote slagkracht optimaal te bedienen. Het onderscheidt zich door kwaliteit, service en totaaloplossingen te bieden. Er is veel specialistische kennis in huis en men heeft de beschikking over een eigen werkplaats. “We hebben alles onder één dak. Het ruime aanbod en onze aanpak worden gewaardeerd”, vertelt de eigenaar. “We zijn professioneel en hebben tegelijkertijd een gemoedelijk karakter. Alles bij elkaar zorgt het ervoor dat de toch al trouwe klantenkring verder toeneemt.” Ebbers Mechanisatie (een erkend leerbedrijf) telt inmiddels 12 medewerkers, het is vanwege de groei op zoek naar enthousiaste monteurs.

Veel te bieden

Ebbers Mechanisatie bestaat grofweg uit vier onderdelen: landbouwmechanisatie, reparatie & verkoop, tuin & park en aanhangwagens. Bij landbouwmechanisatie is het dealer van Massey Ferguson. Het bedrijf levert o.a. nieuwe en gebruikte tractoren, hooibouwmachines, balenpersen, verreikers en voorladers. Voor aanhangers heeft Ebbers Mechanisatie het dealerschap voor de Achterhoek van het merk Hapert. Het gaat om nieuw, gebruikt en verhuur. Voor plateauwagens, kiepers, dichte aanhangers en transporters voor kranen en shovels kunnen professionele partijen en particulieren terecht.

Zeer uitgebreid

Het assortiment van de afdeling tuin & park is zeer uitgebreid te noemen. Daar voert het merk Husqvarna de boventoon. Opvallend is de elektrificatie, het zorgt voor gemak en weinig onderhoud. De verhuurvloot bestaat o.a. doorzaaimachines, verticuteermachines, takkenversnipperaars, trilplaten en gazonrollen.

Kennis en kunde

Robotmaaiers zijn al een tijd enorm populair. “Met de Automower van Husqvarna hebben we een topper in huis”, weet Marco Ebbers. “De eerste verkochten we al in 2002, ruim twintig jaar geleden dus. Het merk heeft sindsdien een flinke voorsprong opgebouwd.” Met een robotmaaier krijg je een perfecte grasmat waar je zelf amper iets aan hoeft te doen. “Er blijft een klein beetje gras liggen, dat zorgt voor een constante bemesting.” De stille en duurzame Automowers werken via GPS en zijn inmiddels ook interessant voor kleine tuinen. Alle kennis en kunde is in huis bij Ebbers Mechanisatie.

Contact

Ebbers Mechanisatie
Waliënseweg 44
7105 CD  Winterswijk Huppel
T:   0543 562355
E:   info@ebbersmechanisatie.nl
I:    www.ebbersmechanisatie.nl

___________________________________________________________________
Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Huisdier
Erop uit
Leven
MIJN Magazine

MIJN Huisdier

Ook voor onze huisdieren is het straks vakantie. Ze logeren bij een pension of worden eens lekker onder handen genomen in een salon. Vooral bij warm weer valt het aan

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *