Jochem Beunk

Autoschade Slotboom in Winterswijk voor: schadeherstel en spuitwerk van alle voertuigen

Hét vakkundige adres voor kleine en grote schades

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daardoor heeft iedereen wel eens met een schade te maken. In dat geval weet Autoschade Slotboom raad. Het bedrijf in Winterswijk is hét vakkundige adres voor schadeherstel en spuitwerk van alle soorten voertuigen.

Van een krasje op de bumper tot het vervangen van een complete zijkant. Autoschade Slotboom heeft alles in eigen huis en zorgt voor een optimaal eindresultaat. Daar kunt u op vertrouwen. De onderneming schikt over ruime ervaring, vakbekwaam personeel en uitstekende faciliteiten, zoals de meest geavanceerde apparatuur.

Alles is mogelijk

Autoschade Slotboom telt vijf medewerkers en is gespecialiseerd in schadeherstel en spuitwerk van personenauto’s, bedrijfswagens en busjes, vrachtwagens, opleggers, motoren en groot grondverzetmachines zoals shovels en kranen. Ook werd er al eens een ultralight vliegtuig onder handen genomen. “We doen alles wat gespoten kan worden, dus ook reclame- en industrieel spuitwerk”, vertellen eigenaren Hans en Richard Slotboom. Zij hebben inmiddels ruim 25 jaar (sinds 1 januari 1994) de leiding over het familiebedrijf.
De oorsprong van de onderneming gaat nog veel verder terug. Vader Wim begon in 1959 een schildersbedrijf met compagnon Theo Hooch-Antink. Naast het schilderen werd de dienstverlening later uitgebreid met het spuiten van auto’s, andere voertuigen en aanverwante zaken. De oorspronkelijke activiteiten verdwenen langzaam naar de achtergrond. Nadat Hans en Richard hun intrede deden, groeide het Autoschade Slotboom uit tot een compleet schadeherstelbedrijf.

Klanten kunnen er rekenen op de beste kwaliteit, service en garantie (Focwa). De onderneming heeft de beschikking over een grote bedrijfshal met twee spuitcabines voor personenwagens en industrieel spuitwerk en een grote spuitcabine voor vrachtwagens (17 meter lengte). Door de uitgebreide faciliteiten, een autoambulance voor het halen en brengen van auto’s, vervangend vervoer en veel kennis van zaken biedt het gerenommeerde bedrijf in alle gevallen soelaas. Door de opgebouwde expertise is Autoschade Slotboom perfect in staat de afhandeling van de schade met de verzekeraar en expert professioneel en snel te laten plaatsvinden. Er wordt voor elke verzekeraar gerepareerd. Mocht de klant door de verzekeraar of tussenpersoon naar een andere hersteller worden gestuurd vanwege het eigen risico, dan is dat geen enkel probleem. “Wij passen deze regelingen ook toe en in de meeste gevallen heeft u bij ons zelfs helemaal geen eigen risico.”

Oplossing bij WA-verzekering

Ook bij een klein budget of een WA-verzekering zijn er mogelijkheden. “We denken graag met de klant mee en kunnen in dergelijke gevallen met gebruikte onderdelen een goedkope en toch goede oplossing bieden.” Autoschade Slotboom is een officieel Focwa schadeherstelbedrijf, dat staat garant voor de beste kwaliteit en service.
Daarnaast hecht het bedrijf grote waarde aan duurzaamheid (recycling en energieverbruik) en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Autoschade Slotboom is door Bovag, Focwa, RAI vereniging en Stiba gecertificeerd als een Erkend Duurzaam bedrijf. Tevens worden er regelmatig stageplekken of werkervaringsplaatsen geboden aan studenten autotechniek en statushouders. 

Voor meer informatie:

Autoschade Slotboom
Ambachtsstraat 61
7102 DW  Winterswijk
T   0543 516641
E   info@autoschadeslotboom.nl
I    www.autoschadeslotboom.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *