Wout Kuiper

AV weerbaarheid training & coaching

Ruim anderhalf jaar geleden is AV weerbaarheid opgericht door Adriaan Veldboom, judoleraar en sportinstructeur. “Door mijn jarenlange ervaring als judoleraar kan ik een grote groep kinderen en volwassenen bedienen”, aldus Adriaan Veldboom van AV weerbaarheid.

Het adres voor judo en weerbaarheidstrainingen in de Achterhoek

AV weerbaarheid is gestart met het verzorgen van weerbaarheidstrainingen voor verschillende doelgroepen, zowel individueel als in groepsverband. Denk bijvoorbeeld aan een cursus zelfverdediging. Het aanbod in weerbaarheidstraining is het afgelopen jaar flink uitgebreid. “Zo bied ik ook weerbaarheidstrainingen aan bedrijven en instellingen die te maken hebben met agressie en geweld tijdens het werk”, vertelt Adriaan. “Nieuw in ontwikkeling is het product STRONG TOGETHER, een geweldloze interventie speciaal voor mensen die in de zorg werken bijvoorbeeld. Op deze manier kan de relatie tussen client en werknemer intact blijven”.

Naast de weerbaarheidstrainingen verzorgt AV weerbaarheid ook judolessen voor jong en oud. “De afgelopen 5 jaar geef ik judolessen in Oosterbeek en ben ik begin 2020 gestart in Aalten, waar ik bij Sportcentrum Fit&Fun een eigen, grote dojo heb gekregen met een vaste mat van 100 m2.” vertelt Adriaan. “Vanaf januari worden er ook judolessen opgestart in Dinxperlo. Dit doe ik op de woensdagmiddag in de gymzaal bij basisschool St. Liborius”, vertelt Adriaan verder.

Een uniek concept is o.a. het tuimeljudo, voor kinderen van 2,5 t/m 5 jaar, waarbij de basis van het judo spelenderwijs wordt aangeleerd. In de fantasiewereld van de kinderen worden er veel diverse bewegingen aangeleerd, hoe je moet samenwerken, vallen en weer opstaan, plezier krijgen in het sporten enz. Naast tuimeljudo is er ook aanbod in jeugdjudo en judo voor volwassenen. Met de combinatie Aalten en Dinxperlo kunnen kinderen en volwassenen zelfs meerdere keren per week sporten. Er komt ook een speciale kennismakingsactie voor het nieuwe jaar, houdt de website goed in gaten.

Per 1 januari 2021 opent Adriaan zijn eigen praktijk aan de schoolstraat 2c in Varsseveld, waarbij hij cliënten kan begeleiden als lifecoach. “Ik merk dat ik veel mensen kan helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, een positiever zelfbeeld te krijgen en sterker in hun schoenen te laten staan, door de oosterse krijgskunsten te combineren met coaching”, vertelt Adriaan. “Om die reden ga ik die twee werelden met elkaar combineren en bied ik personal training pakketten aan. Personal training gaat samen met structurele coaching gesprekken, waarvoor ik ook een opleiding heb gedaan. Samen kijken we naar de hulpvraag, stellen we concrete doelen en help ik je met het proces naar je persoonlijke doel, wat dat ook mag zijn.” Die combinatie maakt de werkwijze van AV weerbaarheid zo uniek.

Wil je meer informatie?

AV weerbaarheid training & coaching
Schoolstraat 2C
7051 DC Varsseveld
www.avweerbaarheid.nl
info@avweerbaarheid.nl
06 – 29 81 70 71

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *