DRU Filmhuis

DRU filmhuis met Avontuurlijke familiefilm

Op 20 oktober is Expeditie van Familie Vos te zien in het DRU filmhuis. In deze familiefilm ontdekt de elfjarige Teun dat zijn pas overleden opa een laatste speurtocht voor hem heeft achtergelaten in de Efteling. Samen met zijn bijzondere tante Ada gaat Teun op expeditie door het attractiepark om opa’s zeer kostbare sprookjesboek te vinden. Maar Teun en Ada blijken niet de enigen die op het boek uit zijn; een mysterieus figuur zit hen dwars. Gaat het ze lukken om het boek op tijd terug te vinden en de familie bij elkaar te houden?

Deze avontuurlijke film met o.a. Anna Drijver, Fockeline Ouwerkerk en Raymonde de Kuyper is op woensdagmiddag 20 oktober te zien in het DRU filmhuis.

Informatie

De film begint om 15:00 uur. Kaarten zijn voor 4,00 euro verkrijgbaar via de website, telefonisch via 0315 – 200150 of in het DRU Inspiratiepunt/VVV op het DRU Industriepark. Bezoekers vanaf 13 jaar moeten bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs tonen. Op de website staat hierover onder ‘nieuws’ alle relevante informatie. www.dru-industriepark.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *