B-zorgservice: Uw boodschappen en maaltijden zijn onze zorg

Vers, lekker en makkelijk

Sommige mensen hebben moeite met het doen van boodschappen en/of het bereiden van een gezonde dagelijkse maaltijd. Anderen kiezen bewust voor gemak. B-zorgservice biedt hierin de helpende hand, dat gebeurt op een zeer persoonlijke manier en onze klanten waarderen die aanpak.


B-zorgservice is een initiatief van Chantal en René Teerink, al vele jaren actief in de kleinschalige levensmiddelenhandel. “In die jaren hebben we veel buurtwinkels en rijdende winkels de deuren zien sluiten. Voor veel oudere mensen kan dit een probleem zijn en de mogelijkheid om zelfstandig te wonen wordt hiermee ook een stuk lastiger, zeker als ze geen familie in de buurt hebben wonen. Daarom hebben we B-zorgservice opgezet, een persoonlijke service voor dagelijkse boodschappen en verse maaltijden in de Achterhoek en De Liemers. Wij nemen tijd voor onze klanten en denken graag mee. Op die manier dragen we bij aan een zelfstandige oude dag. Maar natuurlijk kan iedereen bij ons bestellen.”


Groot assortiment

B-zorgservice werkt voor particulieren, bedrijven, cliënten van zorginstellingen en leden van Kruiswerk. B-zorgservice biedt een groot assortiment boodschappen met zo’n 10.000 producten en we maken wekelijks een nieuwe menulijst voor u met heerlijke verse gerechten die u [uniek!] zelf kunt samenstellen. Dus elke dag lekker, gevarieerd én gezond eten ook indien u een dieet heeft. Uw vaste bezorger komt altijd op een vaste dag en tijd bij u aan de deur en bezorgt indien gewenst tot in de koelkast. Ook helpt hij/zij u tevens graag met het beantwoorden van vragen of met het bestellen.


Bestellen op manier die U wenst!

Voor het bestellen hebben we handige lijstjes ontwikkeld, zo kan er eenvoudig besteld worden per telefoon, app of mail of u geeft het lijstje aan uw vaste bezorger mee. U ontvangt altijd een gespecificeerde factuur van de bestelling,  alle betalingen gaan via automatische incasso, duidelijk en veilig.


Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op:

B-zorgservice

Halseweg 59a

7025 ET Halle

T   0314 62 43 93

E   info@b-zorgservice.nl

I    www.b-zorgservice.nl

___________________________________________________________________

Bijzondere verhalen

Op de pagina bijzondere verhalen lees je boeiende en bijzondere verhalen uit de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Meer bijzondere verhalen? Ga dan naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/bijzondere-verhalen/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *