Bandjesmiddag bij dru

Bandjesmiddag bij de DRU!

Gratis genieten van upcoming bandjes van Amphion en Boogie Woogie

Kom op zondag 27 maart bij de DRU in Ulft genieten van heerlijke bandmuziek bij Bandjesmiddag! Na twee jaar afwezigheid door corona treden zeven bands van Amphion weer op in de Popzaal. Dit jaar zijn er bovendien vier bands te gast van Boogie Woogie uit Winterswijk.

Het belooft een echte Achterhoekse muziekschool Bandjesmiddag te worden met artiesten van alle leeftijden. Geniet zowel van bands die voor het eerst op de planken staan als rasmuzikanten die al jarenlang samenspelen. De bands (o.a. Just That, Next Door, Full Stuck, Try Oud en Gratis Bier) spelen verschillende muziekstijlen, van covers van de Beatles tot actuele popmuziek.

Praktisch bandjesmiddag

De elf bands van Amphion en Boogie Woogie treden op zondag 27 maart op tussen 14:00 en 18:00 uur in de Popzaal van de DRU. Vrije inloop, entree is gratis!

Amphion

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *