Barink gaanderen

Barink Badkamers levert vakwerk, service en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Beter, Bijzonder én Betaalbaar

Barink Badkamers biedt een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het bedrijf van Wouter Barink is gespecialiseerd in het leveren en installeren van complete badkamers.

Barink Badkamers beschikt sinds 3 jaar over een showroom in Gaanderen met een ruim assortiment opstellingen met de nieuwste trends. “Ik hoor vaak van de klanten dat onze badkamers goed en betaalbaar zijn. Dit komt mede doordat ik de inkoop in eigen hand houd, onze showroom niet in een groot duur pand gevestigd is en ik zelf in de showroom sta. Er heerst een gemoedelijke sfeer in onze showroom en we nemen de tijd voor de klanten. Samen met de klant, kijk ik naar de wensen, mogelijkheden en het budget. Aan de hand daarvan, geef ik een eerlijk advies en offerte.”

Compleet traject

De badkamers kunnen compleet worden geleverd en geplaatst, inclusief wand- en vloertegels, sanitair, installatiewerk en stucwerk. Maar men kan natuurlijk ook voor losse onderdelen/producten bij ons terecht. Tevens is het voor lokale installatiebedrijven en/of klusbedrijven interessant om eens contact op te nemen met Barink Badkamers. Er zijn bedrijven die sturen hun klanten naar het internet voor sanitair en tegels, omdat ze te druk zijn met hun primaire werkzaamheden of geen showroom hebben. Er is ook altijd het risico dat er iets beschadigt tijdens de montage. Wij kunnen voor hen het gehele traject van leveren tot en met monteren uit handen nemen. Uiteraard nemen wij ook de garanties en service voor onze rekening en hoeft de installateur daar geen (verloren) uren in te steken. Het resultaat is een tevreden klant.

Showroom

Voor een indruk van de mogelijkheden, sanitair en tegels kunt u terecht in onze showroom in Gaanderen. De showroom van Barink Badkamers is geopend op vrijdag van 14 tot 20 uur en op zaterdag van 9.30 tot 16 uur. Het is handig om een afspraak te maken, dit mag eventueel ook buiten de openingstijden om.

U bent van harte welkom in onze showroom, tevens kunt u er terecht voor uitgebreid advies over duurzaam (ver) bouwen.


Graag tot ziens bij:

Barink Badkamers

Rijksweg 149

7011 DV Gaanderen

T  0653610135

S https://barinkbadkamers.nl/

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *